Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Sara17

lenka_11
ahoj mojko.no dnes som to dala na chvilu dole takze som sa konecne pokochala a zasmiala lebo spicku mam dost velku ale dufam ze odpuchne lebo ak nie tak idem na dalsiu ale to uz len na zmensenie spicky.bola som prekvapena ako mam znizenu tu kost co som mala hrbolcek.no vyzera to super.este ked sa namalujem a urobim vlasy mozno budem aj so sebou spokojna.

Sara17

Adka POP
ahoj moja to osm rada ze uz to mas za sebou.no ja som tiez mala len okolo oci monokle vcera boli uz fialovo cervene dnes skor zeleno zlte.dnes som to uz nevydrzala a vsetko som si odlepila poutierala tvar vatovym tamponom a zase nasadila dlahu a prelepila.no vyzera to super az na spicku ta je este pekne velka ale dufam ze odpuchne.a nos nemam modry len okolo oci som farebna.tiez som mala usta napuchnute a a dokonca sa mi teraz zda ze mam peru padnu viac dole. no ja si vyplachujem nos vincentkov to je zbytkova morska voda.kup si ju aj ty.stoji 40Sk a je v litrovej flaske.ja mam este polovicku ale zajtra poslem segru nech mi ide kupit dalsiu lebo budem teraz 2 tyzdne sama doma a nemozem ist takato medzi ludi.

lenka_11

ADKA POP:

Ahoj. Mas aj nejake bolesti? Ako na teba vplyva(la) celkova anesteza? A konecne dojem z nosteka? Ako vyzera (zatial)?

ax ax

ADKA POP: a aké máš pocity?? tebe robil aj prepážku?, ja som tiež mala opuchy len vo vnutri oči:) však super doktor??

Adka POP

Sara 17:

Tak ahoj cicka, ako sa mi držíš? Neštípe ťa tá voda, čo si striekaš do nosa? Mne Kováč kázal kúpiť morskú vodu a vyplachovať 3x denne proti schrastam. Tú dláhu si uprav natesno, aj mne kázal po vybratí tamponády trochu si popritláčať. Drž sa, zajtra sa ozvem.

Adka POP

Ahojte
Ozývam sa už z domu, včera ma Kováč operoval v BB. Bola som na sále 1,5 hod. robil mi všetko.
Teraz mám hrozne napuchnutú hornú peru, a zvnútra mám krvnú podliatinu, takže si ústa ani neviem zavrieť. Tie modriny sú malé, ja ich mám len v kútiku očí. Cítim sa ako by ma valec prešiel... Mala som aj teplotu po opke.Zajtra mám ísť na výber tamponády.

Matiska

petula5
No nič ja počkám a týžden pred opkou ak sa nic neudeje zavolam doktorovi co mám robit hadam mi poradi a potom by osm skocila ku gynekologovi na nejaku injekciu.Ja uz antikoncepciu neberiem tri týždne.

petula5

Matiska a nemozes si spravit tehu test? ale ved beries antikoncepciu nie? inak baby normalne si davali oddialit menstruaciu, ale asi je to ine v celkovej. ony boli len v lokalke.

Matiska

petula5
Ahoj no už to mám potvrdené od jednej sestričky že tehotna tam ist nemozem.Teraz ale ak ich nedostanem do toho 10teho tak musím ist doktorovi na prehliadku,nezistim predsa sama ci mi len meskaju alebo som tehot.Porazííí ma.Odialit al. privolat si to dat nemozem lebo to by mi pichli zasa nieco do tela co by pri opke vadilo.