Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
no to si teda nechcem ani predstavit.Budem dufat.Ale keby som to mala skor a mala by som len slabe uz pri konci mylsis ze to mozem ist?Inak to mohlo toho doktora napadnut ze tam vykrvacam akurat ked mi to takto kazal..
lenka_11
No ja som sa s nim dohodla tak ze na dtuhý den mi vyberie tamponadu doktor v BA a toho mi on dohodne.A za týzden pojdem ku kovacovi aby mi dal dolu dlahu. cize pojdem tam na opku na druhy den domov na dlasi den na tamponadu v BA a o týzden do BB este na tu dlahu potom za dva týzdne a za dva mesiace.Dufam ze ta cesta bude stat zato. len sa fakt bojim tej menstruacie lebo podla vypoctou ju mám dostat týzden a pol pred opkou ale po vysadeni sa nato nespolieham,potom budem hrozne smutna.:-(((
Matiska no to by bola fakt smola. Vtedy nemožeš ísť aj hlavne preto, lebo ta rana by ti viacej krvácala a je tam aj väčšie riziko infekcie. Bože tí chlapy majú ale štastie.
Mimochodom nemáte niekto skúsenosti s dr. Hederom, alebo Hájekom?
MATISKA
neviem, ako je to u iných, ale ja som aj 2 mesiace po vysadení tabletiek dostala načas menštruáciu. A ak ju dostaneš deň pred alebo v ten deň, tak tam ani nechoď, lebo ťa ani neodoperuje. Aj tak budeš na stole úplne nahá, prikrytá len plachtou. Vieš si to predstaviť s krámami?
Ahoj Matiska :o)
ides na opku ku Kovacovi? Ja som tiez z BA a chystam sa k nemu. Kde si potom planujes dat vyberat stychy?
Sara 17:
Ahoj :o)
Dakujem za odpoved. Fiiha, tie folie zneju zaujimavo... :-o Tie ti kedy davaju dole, tiez v piatok? Dycha sa ti dobre? Bolesti nemas? Nostek uz mas radsej? Bude krasny, neboj...
Sara17
No ja uz neviem dufam že ju nedostanem par dni pred alebo v den opky to by ma porazilo ked idem az z BA.no podal výpočtov mám dostať 27.11 ale kedze so prestala z antikonc. tak to bude určite meškať.a operaovať ma budu 10dec.Tak ale ked mi doktor kazal ze 5 az 6týždnou pred vysadiť co som mala robiť.
Inak som rada ze si uz doma tak pekne oddychuj a teš sa že budes krasnučkaaa
A este by som rada vedela ak mi viete poradit ja idem na opku 10 dec. a musela som vysadit tabletky atikonc.A neviem ci sa mi dostavi menzes co mám robit v takomto pripade? co ak dostanem v den opky alebo den pred.po vysadení mesškaju tak ja neviem mylsite ze mám zavolat doktorovi?