Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

Jana C
no to si teda nechcem ani predstavit.Budem dufat.Ale keby som to mala skor a mala by som len slabe uz pri konci mylsis ze to mozem ist?Inak to mohlo toho doktora napadnut ze tam vykrvacam akurat ked mi to takto kazal..

Sara17

lenka_11
no v piatok mi vytiahnu aj folie.zase nedycham nosom lebo ho mam upchany.to je hrozne ked sa nemozem vysmrkat.a boli ma stale hlava ale nos ma nebolel vobec len pri dotyku.

Matiska

lenka_11
No ja som sa s nim dohodla tak ze na dtuhý den mi vyberie tamponadu doktor v BA a toho mi on dohodne.A za týzden pojdem ku kovacovi aby mi dal dolu dlahu. cize pojdem tam na opku na druhy den domov na dlasi den na tamponadu v BA a o týzden do BB este na tu dlahu potom za dva týzdne a za dva mesiace.Dufam ze ta cesta bude stat zato. len sa fakt bojim tej menstruacie lebo podla vypoctou ju mám dostat týzden a pol pred opkou ale po vysadeni sa nato nespolieham,potom budem hrozne smutna.:-(((

karin11

Matiska no to by bola fakt smola. Vtedy nemožeš ísť aj hlavne preto, lebo ta rana by ti viacej krvácala a je tam aj väčšie riziko infekcie. Bože tí chlapy majú ale štastie.
Mimochodom nemáte niekto skúsenosti s dr. Hederom, alebo Hájekom?

Jana C

MATISKA
neviem, ako je to u iných, ale ja som aj 2 mesiace po vysadení tabletiek dostala načas menštruáciu. A ak ju dostaneš deň pred alebo v ten deň, tak tam ani nechoď, lebo ťa ani neodoperuje. Aj tak budeš na stole úplne nahá, prikrytá len plachtou. Vieš si to predstaviť s krámami?

lenka_11

Ahoj Matiska :o)
ides na opku ku Kovacovi? Ja som tiez z BA a chystam sa k nemu. Kde si potom planujes dat vyberat stychy?

lenka_11

Sara 17:

Ahoj :o)
Dakujem za odpoved. Fiiha, tie folie zneju zaujimavo... :-o Tie ti kedy davaju dole, tiez v piatok? Dycha sa ti dobre? Bolesti nemas? Nostek uz mas radsej? Bude krasny, neboj...

Matiska

Sara17
No ja uz neviem dufam že ju nedostanem par dni pred alebo v den opky to by ma porazilo ked idem az z BA.no podal výpočtov mám dostať 27.11 ale kedze so prestala z antikonc. tak to bude určite meškať.a operaovať ma budu 10dec.Tak ale ked mi doktor kazal ze 5 az 6týždnou pred vysadiť co som mala robiť.
Inak som rada ze si uz doma tak pekne oddychuj a teš sa že budes krasnučkaaa

Sara17

Matiska
Ahoj myslim ze s tou menstruaciou by si nemala mat problem.stava sa ze po narkoze ju mozno dostanes ale nemal by to byt ziaden problem.no keby si tehotna tak to uz neviem.ale tiez si myslim ze by to malo byt v poriadku.

Matiska

A este by som rada vedela ak mi viete poradit ja idem na opku 10 dec. a musela som vysadit tabletky atikonc.A neviem ci sa mi dostavi menzes co mám robit v takomto pripade? co ak dostanem v den opky alebo den pred.po vysadení mesškaju tak ja neviem mylsite ze mám zavolat doktorovi?