Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ADKA POP
a ked si tak krvacala nebolo tým že si mala menzs alebo si mala tesne po?vtedy to tak krvaca.
Livaa
Ahoj kočka, ja som bola v nemocnici 1 noc, aj to s dvomi chlapmi (40 a 46 r.)bola s nimi sranda. Celú noc som nespala, lebo jeden z nich hrozne chrápal. Niekedy som mala pocit, že sa zadusím, inak sa to dá zvládnuť. Tamponáda ako tak, teraz už ju mám vonku, no napriek tomu nedýcham nosom, nedá sa mi. Dnes som mala problémy so zrážanlivosťou krvi, pozri príspevok nižšie.
Lenka_11
Dojem z nosa, zatiaľ je to napuchnuté, všade mám na tom zaschnutú krv. Totiž dnes mi vyberali v LC tamponádu, no hrozné to bolo, ako by mi mozog ťahali. Potom sa MUDr. naľakala, lebo ma zaliala krv a nie a nie prestať krvácať. Prišlo mi zle, skoro som odpadla, preležala som tam 1,5 hod, kým mi zohnali injekciu na zastavenie krvácania. No hrozne sa cítim. som doma, ale sa bojím zostať sama, čo ak sa mi znova spustí krv. Cez nos nedýcham vôbec, ani teraz, keď sú už tampony preč. neviem prečo. Tvar nosa nevidím, mám tam dláhu a poprelepované všade. Ale dúfam že to bude len lepšie a hlavne funkčné.