Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Adka POP

Babenky poraďte,
keď už mám von tú tamponádu, mala by som už vedieť dýchať, však? Vysmrkať sa nechcem. Mne stále vyteká taká krvná tekutina, tak si to len utieram. Bolelo vás keď vyberali tú umelú hmotu z nosa?

Adka POP

Livaa
Ahoj kočka, ja som bola v nemocnici 1 noc, aj to s dvomi chlapmi (40 a 46 r.)bola s nimi sranda. Celú noc som nespala, lebo jeden z nich hrozne chrápal. Niekedy som mala pocit, že sa zadusím, inak sa to dá zvládnuť. Tamponáda ako tak, teraz už ju mám vonku, no napriek tomu nedýcham nosom, nedá sa mi. Dnes som mala problémy so zrážanlivosťou krvi, pozri príspevok nižšie.

Adka POP

Lenka_11
bolesti nemám žiadne - beriem ráno a večer tabletku, nos bolí ak sa ho dotknem. Anestéza v pohode, zvracať som nezvracala, nemohla som 2 hod jesť ani piť ale potom už v pohode. Dali mi infuzku.

Adka POP

Lenka_11
Dojem z nosa, zatiaľ je to napuchnuté, všade mám na tom zaschnutú krv. Totiž dnes mi vyberali v LC tamponádu, no hrozné to bolo, ako by mi mozog ťahali. Potom sa MUDr. naľakala, lebo ma zaliala krv a nie a nie prestať krvácať. Prišlo mi zle, skoro som odpadla, preležala som tam 1,5 hod, kým mi zohnali injekciu na zastavenie krvácania. No hrozne sa cítim. som doma, ale sa bojím zostať sama, čo ak sa mi znova spustí krv. Cez nos nedýcham vôbec, ani teraz, keď sú už tampony preč. neviem prečo. Tvar nosa nevidím, mám tam dláhu a poprelepované všade. Ale dúfam že to bude len lepšie a hlavne funkčné.

Adka POP

ax ax
ahoj. mne robil prepážku aj hrbol na nose. Super doktor, však som ho ani nevidela, anestéza v pohode, len som im veľmi krvácala.Mám hrozne napuchnutú hornú peru a zvnútra nad zubom obrovskú krvnú podliatinu, tak sa mi zle je.

Livaa

Adka POP
ahooooj,blahozelam ze to mas za sebou,a skoro sa daj do kopy. Ako zvladas tamponadu? a ako si zvladala noc v nemocnici?

Sara17

ax ax
ahoj moje.
nevolala som mu to nejako zvladnem do piatka.prelepila som to vsetko dnes na novo takze to bude dufam dobre.