Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
B4rca keď ti to odlepí poslala by si mi prosím foto ak maš aj pred aj po? Ak ti to nebude vadiť tak aj z predu. Veľmi rada by som videla jeho noštek. Ďakujem.
jesshh@azet.sk
KARIN 11, ja som bola operovana v ruzinovskej u primara Kostala, a aj ked mam nos este oblepeny videla som ho a spravil ho presne tak ako som si ho predstavovala ak nie aj lepsie, mozno by si mohla skusit konzultaciu, ta ti pomoze v rozhodovani. drzim palce
ADKA POP, mna operovali pred dvoma tyzdnami presne, ale tamponadu som mala 7 dni, okrem nej som v nose nic nemala. dnes mi dali dolu dlahu a mam len leukoplast, a som nadsena lebo je nostek vidiet a je kraaaasny.
Adka POP
cica ja uz mam tyzden po operacii stale mi tecie krv ale len tak jemne no cely den si ho utieram.a nedycham nim este vobec aj ked uz mam tamponadu vybratu a dokonca nic necitim ako keby nemam cuchove bunky.no zajtra mi uz vyberaju tie folie a stichy tak ti dam vediet.inac ja mam ako keby stale upchaty nos nemozeme smrkat a tak si cistim nos vatovou tycinkou.a kvapky a masticku mi dali v nemocnici to je nejaka zarabana takze tam neni nazov
Karin tych dvoch dr. nepoznam, ani som nepocula. neviem ci guba urobi aj orl opravy...v ruzinovskej nemocnici je kostal, caka sa aj 9 mesiacov.
Adka preco nedychas nosom? ved uz nemas tamponadu nie??? tiez krvne zrazeniny a tak si normalne vycisti vatovymi tycinkami, normalne sa ti musi dat dychat. nenechaj si to tam hnit, bleee