Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Petula5 ty si bola u dr Gubu? Nevieš nahodou či by spravil aj vybočenu prepažku aj esteticku úpravu naraz? Alebo s tou prepažkou by som musela ísť najskôr niekde inde? Rozmýšlala som nad Kováčom ale z BA do BB je to pre mna daleko.
A lekari z Ružinova neviem aký su, lepšie je ísť tam o kom už mam prehlad. Takže sa neviem rozhodnuť.
Ty si spokojná s výsledkom? Pošleš mi prosím foto?
Neviete náhodou niekto aký sú DR hedera, alebo Hájek?
Mail: jesshh@azet.sk
dakujem, a to si mala super ja mam dlahu uz druhy tyzden... asi preto lebo mi ho lamali, zajtra mi ju maju dat dole tak sa neviem dockat ked ho uvidim
PETULKA 5, rada by som sa spytala, kolko potom ako ti dali dole dlahu si musela mat nos zalepeny? mysim vkuse
caute baby
adka, sara vitajte doma :o)
ja mam uz von stychy, mam si davat na noc a na vikendy naplaste a vyväzovat spicku dohora, o mesiac kontrola najblizsie...hura, sak toto 2x tyzdenne ma uz nebavilo...
ja som nicim nevytierala ani nenatierala a vsetko uz je zahojene. ale verim tomu, ze to striekanie vody je u vas potrebne nakolko ste mali tamponadu len 1-2 dni a urcite vam este tecie krv s hlienom. ja som mala tampony dlhsie a ked isli von nic uz netieklo, tak netrebalo ani cistit. stychy sa krasne zahojili aj bez masticiek a nemam tam ziadne jazvy, masaze som tiez nerobila. nosik uz vyzera fajn, zajtra je to presne 3 tyzdne po operacii..nos bolí na dotyk a este je urcite trosku opuchnuty, ale nie tak aby som sa bala ist von, ze si to niekto vsimne heh
ahoj ADKA POP,nechcem sa miesat do debaty ale aj ja som velmi krvacala sice som neskolabovala, niekedy je ze vraj nos viac prekrveny u niekoho, dufam, ze pery uz odpuchli ja som ich mala jak angelina prve dni som ani pit nemohla poriadne.aj ja mam este problem s dychanim, prve dni som vobec nemohla dychat nosom, tamponadu mam vonku tyzden skoro a uz je to lepsie,drzim teda palce nech sa to zlepsi
ps. mne lekar radil opthalmoseptonex, je to sice do oci,ale je to jemne a dezinfikuje to, nanasam tamponom do usi
Matiska
Ahoj, nie menses som mala 27.10, takže mám asi plodné dni. Mne totiž pri predoperačných testoch zabudli urobiť test na dobu zrážanlivosti krvi. Kováč sa ma pýtal pred opkou, či mi trhali zub,a či som už rodila. Povedala som mu áno na oboje, ale nikdy nevraveli o problémoch. Po opke mi povedal, že som veľmi krvácala, ale už je to v pohode. A dnes som skoro skolabovala znova.