Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
BEKY 1
PN ti určite žiadny doktor nedá, pretože je to estetický zákrok. Iba ak by si sa s ním nejak dohodla, ale to veľmi pochybujem
Lenka
Ahoj, áno ja som bola u Kováča. Trochu sa potrápim, ale bude to už hádam OK. Tampony vyberala doktorka v LC na ORL ambulancii, mala som to asi prilepené v rane. Hrozne sa mi pustila krv, a bolo to hrozné. Neviem si predstaviť, ako to dopadne pri výbere tých folii. Mám v nose aj štichy. Majú mi to všetko odstrániť v utorok v BB.
Karin:
ja som bola na konzultacii u dr. Hederu. Ale ked som tu citala same chvali o Kovacovi, tak skocim na konzultku aj k nemu. Hedera vyzera byt odbornik. Nostek poriadne pozrel, nafotil si ho. Akurat, ze mi hovoril, ze uz nerobi pre Ruzinovsku nemocnicu. Je v Interklinik a tam by som podla jeho slov platila za nostek 38 000 Sk! A to je fakt moc. Hedera ma konzultaciu zadarmo, tak ti odporucam k nemu zajst.. a uvidis... :o)
Sara17:
Ahojky kočka :o)
Som rada, ze si s nostekom cim dalej tym spokojnejsia. Ako citam, kazdeho vyber tamponady bolel a ty si pisala, ze to bolo uplne v pohode. Si statocna :o) Zajtra ti davaju dole dlahu, ze? Juj, posli prosim foto, som zvedava (miracle2004@azet.sk).
Pa mojko, drz sa.
Adka POP:
A este otazocka. Mohla by si mi napisat, kolko si platila?
Dakujem.
Adka POP:
Adi, ty si bola operovana u Kovaca, vsak? A tamponadu ti kde vyberali? Az tak to bolelo? A mas v nosteku aj tie folie? Moje, tak si krvacala..? Uff.. drzkam ti palceky, aby ti tie trable skoncili co najskor..
Sara 17
Ahoj, ja mám 4 dni od opky a stále mám zvýšenú teplotu poobede okolo 37,5 C. Dal mi Kováč aj antibiotiká na 5 dní. Dnes a mi jedna strana nosa trošku uvoľnila, no nie vždy viem dýchať. Mám tam tie um.hmotné drážky, čo bolia keď si v ňom šprtám. Zajtra ti držím palce, nech ťa to veľmi nebolí. Potom sa ozvi ako si dopadla, Adka