Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Jana C

BEKY 1
PN ti určite žiadny doktor nedá, pretože je to estetický zákrok. Iba ak by si sa s ním nejak dohodla, ale to veľmi pochybujem

Adka POP

Lenka 11
platila som 20 tisíc. robil mi hrbol, aj ho celý zmenšoval, prepážku nakoľko som ju mala krivú do ľavej strany a zrejme tam bola aj zlomenina kosti v detstve ako 3 ročná. Takže toho bolo veľa. ale aj v cenníku má za plast. op. nosa uvedenú takú sumu. pozri si stránku novamed.sk

Adka POP

Lenka
Ahoj, áno ja som bola u Kováča. Trochu sa potrápim, ale bude to už hádam OK. Tampony vyberala doktorka v LC na ORL ambulancii, mala som to asi prilepené v rane. Hrozne sa mi pustila krv, a bolo to hrozné. Neviem si predstaviť, ako to dopadne pri výbere tých folii. Mám v nose aj štichy. Majú mi to všetko odstrániť v utorok v BB.

lenka_11

Karin:
ja som bola na konzultacii u dr. Hederu. Ale ked som tu citala same chvali o Kovacovi, tak skocim na konzultku aj k nemu. Hedera vyzera byt odbornik. Nostek poriadne pozrel, nafotil si ho. Akurat, ze mi hovoril, ze uz nerobi pre Ruzinovsku nemocnicu. Je v Interklinik a tam by som podla jeho slov platila za nostek 38 000 Sk! A to je fakt moc. Hedera ma konzultaciu zadarmo, tak ti odporucam k nemu zajst.. a uvidis... :o)

lenka_11

Sara17:

Ahojky kočka :o)
Som rada, ze si s nostekom cim dalej tym spokojnejsia. Ako citam, kazdeho vyber tamponady bolel a ty si pisala, ze to bolo uplne v pohode. Si statocna :o) Zajtra ti davaju dole dlahu, ze? Juj, posli prosim foto, som zvedava (miracle2004@azet.sk).
Pa mojko, drz sa.

lenka_11

Adka POP:

Adi, ty si bola operovana u Kovaca, vsak? A tamponadu ti kde vyberali? Az tak to bolelo? A mas v nosteku aj tie folie? Moje, tak si krvacala..? Uff.. drzkam ti palceky, aby ti tie trable skoncili co najskor..

Adka POP

B4rca
Super!!! Tak ti gratulujem k novému nošteku. Hlavne že sa ti páči. Ja mám špic trochu tiež dohora, ale to iste klesne. Prosím ťa ak môžeš, pošli mi foto na mail: adka.popovics@gmail.com. Ak budem mať dole všetko, aj ja ti pošlem pred a po, ale to ešte trochu potrvá.

Adka POP

Sara 17
Ahoj, ja mám 4 dni od opky a stále mám zvýšenú teplotu poobede okolo 37,5 C. Dal mi Kováč aj antibiotiká na 5 dní. Dnes a mi jedna strana nosa trošku uvoľnila, no nie vždy viem dýchať. Mám tam tie um.hmotné drážky, čo bolia keď si v ňom šprtám. Zajtra ti držím palce, nech ťa to veľmi nebolí. Potom sa ozvi ako si dopadla, Adka