Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

neroznodna

a kedy ides gubovi?
som zvedava aj za teba, kedze ja som tam nakoniec vobec nesla. potom napis kolko si vypytal a ako to prebiehalo a kedy mas termin ....

imperis

noo tak ja uvidím čo povie Guba na ten môj nos a dúfam, že hodí termin najneskôr na február....a ešte som zvedavá koľko si vypýta... och joj

neroznodna

ja som u gubu nakoniec nebola, bola som len v cakarni ( nedorozumenie s recepciou, objednali ma na 13 hod a tvrdili ze konzul trva 15 min. ale nepovedali ze najprv sa robia prevezi.. takze som tam hodinu cakala a bolo tam este 5 ludi na prevez takze by som cakala este dalsiu hodinu a na to som nemala vtedy cas)
vobec netusim kolko sa caka. ale myslim ze, co som citala diskusie, tak pribl ako u kovaca.

imperis

tak to si ma potešila, že vyzerali "pekne spravené".... A tebe čo povedal Guba? ono fakt keď máš aj zdravotné problémy -tiež by som volila Kováča. Nevieš ako dlho sa čaká u Gubu potom na operáciu?

neroznodna

IMPERIS
presne toto som zvazovala aj ja a uz som uplne rozhodnuta pre kovaca.Ale u mna zavazili tie zdravotne veci. Na kostala sa mi cakat nechce.
Inak bola som u gubu v cakarni a boli tam dve baby s nosikmi a oba boli prelepene ale uz pekné.

Jana C

IMPERIS
kašli na to, že je to ďaleko. Mne sa tiež nikam nechcelo ísť, ostala som doma, a nie som 2krát spokojná.... Radšej si sprav výlet a vráť sa s pekným noštekom :D

imperis

No ja už som sa objednala ku Gubovi na druhý týždeň idem "konzultovať" čo a ako.... Tak isto som sa objednala aj ku Kováčovi ale ža v januári - no a sestrička mi povedala že tak 3 týždne si počkám na termín operácie -to sa mi páči, že nemusim dlho čakať ...ale tá diaľka do BB och joj... Takže uvidím čo mi povie Guba - ak povie, že to bude zložitejší zákrok atď. a ak budem musieť dlho čakať tak asi fakt pôjdem ku Kováčovi. Toto je ale strašné rozhodovanie na jednej strane Kováč - profík na operácie nosa a na druhej strane BA -blízkosť domova :))hlavne mi ide o to, že ak by nastali nejaké komplikácie trepať sa do BB to je uff...