Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
...nič nerobím len tak...mám na to dôvod
ahoooj a smiem sa spýtat prečo si ju chceš dať urobiť?maš ho priliš velký alebo krivý?alebo ako adela?mam kamaratku , ktorá si dala spraviť platiku nosa...a len tak..lebo ten jej sa jej nepozdával...ale mala ho uplne v poriadku..ael patrí k tým, ktorí nemaju kam dávat peniaze..takže len tak...ak by ti mal pomoct tento zakrok na tvoj noštek zlepšiť sebavedomie..tak prosim...ale ak ho chceš len tak...tak uváž či by si nevedela využiť peniažky iným sposobom...
ďakujem :)
no tak ked ta objednaju na presnu hodinu tak by ta mali tak brat. najhorsie ze mi to nikto na recepcii nepovedal este ked som sa pytala mi povedali ze to bude trvat 15 min. a sedela som tam hodinu a dalsiu by som sedela ...trosku blbo to maju vyriesene, no.
tak to si uvedomujem - nikde ťa nezoberú v presne objednanú hodinu .....to nie je nič nové...
imper
ja som bola objednana na 13tu a hodinu som tam sedela lebo najprv idu prevezi, .. ale ked si na 14,40 to by uz mohlo byť po vsetkych prevezoch, ved konzultuje do 15tej.
ako to myslíš?