Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
niekto operovany MUDr. Gubom ?
Adka Pop ahoj chcela by som sa ťa opýtať či máš prísť ku Kováčovi aj na kontrolu po nejakom čase, alebo máš prísť iba ak by si mala nejaký problém?
Adka POP:
Ahoj moja zlata Adi :o)
Na opku idem 11. februara. Je to este daleko, ale inak sa nedalo. Pracovne povinnosti mi zial nedovolia.
Dakujem za infosky. Strasne mi tym pomahas...
Som zvedava, ako budu na teba reagovat v robotke. Ci zistia, preco si nam okrasnela :o) Potom este posles fotecku, ako sa ti vyvija tvoj nostek? Dakujem Ti :o)
Lenka.
matiska
ahoj no veru uz sa nam to krati, ja takto o dva tyzdne uz budem mat potom, joj sa tesim aj bojim... a to mas super ze si to dostala uz sa nemusis bat, ale ja tie tabletky si musim vybavit
Adka POP
Ahoj si horzen zlatá každemu tu pekne odpisujes do podrobna. Aspon vieme načo sa máme pripraviť.Mňa by zaujímalo že tesne pred operáciou si pričla k doktorovi a čo sa dialo ked ta fotil stesabavili este ako to bude vyzerať aku má on a ty predstavu? a čo si si zobrala zo sebou?Vieš musim sa pripraviť idem až z BA a ked si niečo zabudnem tak ma porazí.A čo teda v práci povedali som zvedava napíš:-))))
Pepkaaa
ako sa máš už sa nám to kráti ja buducu stredu idem a ty o pár dni neskor.Inak som už dostala menzes min. stredu.tak som zatial kludná ak nahodou od nervou nedostanem este jeden:-)))
Lenka 11
Ahoj!
Takže, dnes už mám posledný deň PN, zajtra idem do práce po troch týždňoch. Modriny nemám, len taký malý žltý fliačik pod ľavým očkom. Noštek na dotyk trochu bolí, inak v pohode.
Som zvedavá, čo mi na tú zmenu povedia v práci...
K opke:
Ako ťa privezú na izbu, tak ti dajú ifuzku, vo fľaši je roztok NaCl, taká výživa a Novalgin - to je proti bolesti. Sestrička ti ho dá na noc, prípadne ak ťa to bude skôr bolieť, tak si to kľudne vypýtaj, pretože pred opkou ti dajú recept, aby si si lieky mohla vybrať, takže sú tvoje. Tie potom dostaneš aj domov - teda ten novalgin proti bolesti. Večer som už dostala jesť a ráno som šla domov.
MUDr. mal naponáhlo aj pri mojej konzultke, ale som bola vôbec vďačná, lebo som nebola objednaná, len mala som do BB cestu a predsa si na mňa našiel čas.
Takže kedy vlastne na operáciu pojdeš, aký máš termín?
Ahoj. Adka POP.
GINA_B
na konzultáciu nepotrebuješ nič, teda ak je platená iba peniaze :) Ale odporúčam ti zobrať si obrázok, ako si ten nový nos asi predstavuješ a hlavne sa veľa pýtaj, doktor toho najviac vie
prosim vas čo je potrebne ku konzultacii ??? som objednana ale nefiwm čo si tam mam doniesť :) dikyy
Adka POP:
Ahoj Adi :o)
Uff... celkom si neviem predstavit, kam az ta tamponada bude siahat, ale zatnem zubky a VYDRZIIM :o)
Na konzultke u Kovaca som sa nestihla spytat uplne vsetko (bol dost uponahlany). Zaujimalo by ma, ci ti po opke davali nejake tablety proti bolesti. Po opke sa zevraj pacient napaja na infuzku.. Nevies nahodou, co v tej infuzke prudi? Iba voda, alebo..? :o)
Som sa pytala Kovaca, ci musim vylucit antikoncepcne tablety pred opkou. Chcel vediet, ale tablety beriem a ked som mu povedala, ze Cilest, tak vravel, ze pokojne ich mozem uzivat.
Uz chodis do robotky, alebo este mas dovcu. Ako sa ma tvoj krasny nostek?
Adka POP:dakujem krasne za fotky, je to poriadna zmena,super.Este si to aj prelepujes?
Karin 11:tak fajn,že ti Kostal spraví aj prepažku.Ja som sa este nerozhodla,ku komu pojdem,ale je mi jedno ci to bude v lokalke alebo v celkovej,vsetko ma vyhody aj nevýhody.
B4rca:ako tvoj nostek?Mohla by si mi poslat fotku?velmi by som chcela vidiet Kostalovu pracu lunana9@post.sk dakujem