Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

b4rbie

loli, no netreba sa objednavat, staci tam prist. pojdes takou cestickou medzi nemocnicou a zimakom,a potom dole briezkom, pred tym to bolo LDCH - liecebna dlhodobo chorych. a na tretom je.prides do druhej a povies sestricke. ale tento tyzden je chory.

V nemocnici som bola 7dni, potom som mala dlahu este tyzden, to som ale radsej bola stale doma. potom som bola prelepena 2tyzne len leukoplastom. chodila som medzi ludi aj s nim, neni to take strasne... a teraz si ho lepim len na noc a ked som doma... =))

Lola222

b4rbie
No jo. Ja asi začnem chodiť po tých konzultáciách a uvidím. Som z toho trošku mimo. Koľko po opke si už mohla ísť normálne medzi ľudí?Ku košťálovi si sa aj objednávala?

luna_

b4rbie:mne este stale nic neprislo:(ale dakujem pekne za pokusy, mohla by mi tie fotky skusit preposlat Lola ak ti to nevadi? som velmi zvedava

b4rbie

lolka, tak to mas nieco podobne co som mala ja len ja som nemala nic zo sliznicou.no u kostala je dlha cakacka, teda podla stastia ale na september by ti to mohlo vyjst.len treba ist co najskor na konzultaciu, je zadara. u ostatnych neviem, citala som ze su tiez super, len neviem ci ti u nich nieco poistovna preplati... a ked ti preplati tak budes platit okolo 12tis,teda u kostala - podla toho co vsetko chces esteticky upravit... =))

Lola222

No ja som bola včera na ORL a lekárka mi povedala že mám septum vľavo vybočené. Neviem síce čo to znamená ale asi to nieje vážne. Ale tiež mám problémy s dýchaním. Dnes som bola na CT vyšetrení a tam mi zasa zistili že mám zväčšenú sliznicu či čo. No chcem ísť na operáciu nosa. Kedy sa dalo skombinovať užitočné s tým estetickým tak by to bolo super. Chcela by som ísť na operáciu niekedy v septembri asi. A rozmýšlam nad Gubom, Kováčom a možno Košťálom.

b4rbie

Lola, Kostal je super, ja sa nemozem absolutne stazovat. Taky pristup by podla mna mal mat kazdy lekar. A to ze mi to nezrastlo dobre, to sa stava. No ja som sa dozvedela, ze som mala strasne zvlnenu chrupavku v nose, a niekedy sa ta chrupavka moze vratit do povodneho tvaru aj po operacii ale iba niekedy, no a mne sa trosku zvlnila na zaciatku nosa. Samoosebe to nieje moc vidiet, ale este mi nos napucha tak je to dost viditelne. A cena vies mne cast preplacala poistovna lebo ta vadnaa chrupavka mi branila dychat pred opkov takze... a ty ides na operaciu, ci ???
=)

Lola222

b4rbie
Vyzeráš vážne úplne super. A koľko si platila? Bol v pohode Košťál? A vysvetlil ti to prečo sa ti to nezrástlo? či to sa stáva?