Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

admina

Leka11:

Leni, tebe sa uz tusim bliži termin, ak si dobre pamatam tak 10.2. Neboj všetko bude dobre. Potom daj vediet ako si dopadla.

Jana C

NOSIK
na druhej opke som bola opäť v celkovej. ja vlastne ani neviem čo mi vtedy robil... trochu mi obrúsil kosť a zdvihol špičku (ktorá padla spať). ale tretiu opku by som chcela iba v lokálke...

nosik

cwtee baby
sa vas chcem spytat ..tie co ste boli na opke a vytvoril sa vam po tom maly hrbolcek tak to hned po opke alebo aj mescia po??...bo ja som tesne po opke mala nos rovny ale az teraz asik tak mesiac po mam pocit ze sa mi tam vytvoril hrbolcek...???

Lola222

imperis a Matiska
Ahojte. Chystám sa ist na konzultaciu ku Kovacovi. Kedže ste obe boli u neho, nemohli by ste mi na mail poslat fotky ako ste dopadli? Vsetko som si precitala a ak mam pravdu povedat tak som sa zacala este viac bát ako som sa bála :( Ja mám vybočenú priehradku a chcela by som si ho dat aj esteticky upravit...maly hrbolcek.

Jana C

LUNA_
ja som tiež po prvej opke, ked mi robil kompletku, mala brutálne fialové modriny okolo očí. druhý krát to bolo lepšie, iba žlté som mala asi 4-5 dní. to záleží od organizmu a od zákroku

lenka_11

Matiska:

ja mam opku 11.02... uz bojim..
Nahodou nevies, pred operaciou ti do ust zavedu nejaku hadicu na dychanie..ci ako to je?
Matiska, zasadna otazka: isla by si do toho este raz, keby si vedela, co operacia obnasa?
Dakujem :o)