Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Matiska

sopcek
nic sa neboj ked budes cakat sestricky ti daju infuziu potom dostanu pokyn aby ti dali oblbovacku a potom ti to uz bude jedno kam ides.to je natom super a nic ta nebude boliet zachvilu ta prebudia a ani nebudes vediet ako to rychlo ubehlo.drzim palceky.a tebe co ide robit?

sopcek

ahojte dievky. no mna caka zajtra opka v BB u Kovača. Už mam riadny strach z toho vsetkeho ako to dopadne. ja sa asi zosipem ked budem cakat. dufam , ze vsetko dobre dopadne. drzte mi palceky

Matiska

imperis
jezis normalne mi padol kamen zo srdca ale ty si mala aky ten hrbol ja taky cez pol nosa ho mám taku vyvyseninu.ale tiez sa mi to nezda ze je to kost. Ja idem k nemu preto lebo ked som bola na tej dlahe tam nebola bola tam doktorka a ta mi kazala prist teraz lebo mna vobec este doktor ani nevidel co ma zoperoval.a chcem pre istotu nech ma vidi.A inak si spokojná z tvarom?jezis normalne som sa uz zmierovala s tym ze pred tym som mala nos velky a teraz bude hrbolaty.A nevies za kolko sa da ist potom na reoperaciu??inak ty si ho mala tiez tak opuchnuty do sirky z predu?? ja mám hrozne...diky za odp. si zlata .

imperis

Matiska

...neboj to je opuch,v sobotu mi nebol skoro vôbec vidieť žiadny hrbolček, v nedelu som to mala na boku opuchnuté takže vyzeral z predu že ide do jednej strany a dnes mam zas hrbolček o niečo vyššie,tak s tým si nerob hlavu...Ono sa to aj tak nedá teraz hodnotiť... A aj tak doktor s tým teraz nič neurobí aj keby to bola kosť krivá... tak či tak musíme počkať kým sa to celkom nezrastie a kým to prestane opúchať....

prečo ideš tak skoro k nemu? veď po mesiaci sa chodí...

Matiska

imperis a nosik
ahojte pisem az teraz nesiel mi internet.No ja som si dala dole tie lepky po 4dnoch a tiez mám hrbol.pod tym sa mi to zdalo pekne no teraz neviem.som zmetena a okrem toho dufam ze som este opuchnuta lebo ten nos mám hrozne siroky vobec mi nepasuje do tvare ale to dufam ze ked som tyzden a pol po tak moze byt opuch.Na buduci tyzden idem za doktorom som zvedava co povie. Vám tie hrboly uz videl??ja sama neviem urcit ci je to uz kost alebo co to je.Prosim napiste mi.....dikyy

Matiska

lenka a luna
myslim ze vy dve idete teraz niekedy na opku tak vam drzim palce nestresujte sa neni to take hrozne.ked budete mat tak tyzden po a budete vediet co to obnasalo isli by ste kludne zasa:-))tak nech ste krasne a nebojte sa!!!!!!