Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

ilona77

Ako vidim, sme tu viacere s problemom, ktory trapi mna. V juni som bola na plastike (lamanie, odstr.hrbola, vraj aj spicka, ale tu mam rovnaku...), vsetko vyzeralo OK, po odlepeni leukoplastov bol nos krasne rovny, no cca po mesiaci sa mi vytvoril na lavej strane hrbol, ktory tam mam doteraz a kedze som z toho neopisatelne nestastna, chcem si to dat zbrusit. Na kontrole stale hovoril, ze mi to kvoli tomu polmilimetriku neodporuca, znova do toho rypat, ale podla mna to je omnoho väcsi rozdiel, nehovoriac o tom, ze ked si po nose prechadzam, citim hrbol nielen na tej jednej strane, ale aj hore. A to bol predsa dovod operacie-navzdy sa zbavit toho hnusneho hrbola!!! Za tie peniaze to ma byt stopercentne. Dalsi problem je, ze si to takmer nikto nevsimol, co moje zufalstvo este umocnuje. Spravil mi skutocne len minimalnu zmenu, celkovo je nos stale velky v pomere k tvari. Na tretej kontrole mu z mojho vyrazu bolo jasne, ze trvam na reoperacii, tak tam idem o par dni. Tvrdi, ze mi ten hrbolcek trochu zbrusi, ja mu tam vsak este zdoraznim, ze mi ma zbrusit rovno cely nos, inac spokojna nebudem. Ma to byt uz len v lokalke. Neviem vsak, ci budem platit, tak ak ste niektora boli na reoper., napiste, prosim, ci ste za to platili a kolko priblizne. Dakujem.

imperis

mne sa urobil hrbolček po dvoch dňoch ako som si dala dolu leukoplasty....ale nechapem čo by sa tam malo zle zrásť...hrbol len zbrusoval, lámu sa kosti po bokoch... a ked si prejdem prstom od špičky až hore ten nos je úplne rovný, keď idem opačne od vrchu dolu tak je tam cítiť hrbolček-takže ak by to bola kosť tak to je citiť aj z jednej aj z druhej strany - beriem to ako opuch.... to že ide do prava tá špička to neviem prečo ale tiež dúfam opuch lebo keby mi mala ísť do jednej strany tak by sa mi to vôbec nepáčilo...

admina

imperis:

ja som bola po operácii na kontrole uz 2krát lebo som mala komplikovanu operaciu a dostala som zapal tak preto no a vtedy to bolo este dost opuchnute, nos som mala na jednej strane uplne iny ako na druhej kvoli opuchu tak som tomu nechala cas, je pravda ze odvtedy dost odpuchol a asi preto je teraz ta spicka taka vyraznejsia. Co sa tyka toho hrbolceka tak ten tam mam uz odvtedy co som si dala dole leukoplasty. Ale to sa stava ze sa trochu zle zrastu kosti, aj doktor mi hovoril ze vacsinou pri takychto operaciach ako som mala ja musia robit mensie upravy. Mna skor trapi ta spicka ako hrbolcek.

admina

imperis:

som 7 týždňov po operácii takže veľké nádeje tomu nedávam a navyše sa mi zdá že tá špička by mohla byť menšia.

imperis

admina a kolko si ty po opke?

tiež mi ide trochu tá špička do prava...hlavne ked sa usmejem.... ale tak myslím že to je len opuch a ten tlačí tú špičku trochu do prava -ako hovorím závery možeme robiť tak po troch mesiacoch -ak to tak ostane tak potom to môžeme riešiť