Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jana C
aha, chapem. a ty ides prvy krat? ja uz som bola raz ale absolutne niesom spokojna. a keby som sa objednala ku tomu kovacovi, tak za aku dobu ma asi objedna na opku?
kovac je tiez na sukromnej klinike( orl klinika s.r.o.), len sidlia v roosveltovej nemocnici.
NEROZHODNA
Ahoj, veľmi by mi pomohlo, ak by si mi poslala na môj email - mrkvus@post.sk, to čo si poslala babám ohľadom operáciu.
Aj ja idem ku Kováčovi. Veľmi by si mi pomohla, vopred dakujem
BRCKA
ich fotky ti nemôžem poslať, sľúbila som im to. ja idem ku Kováčovi, tel. číslo 048/4132905. Červeň robí v Novamede, majú aj stránku, tak si to tam pozri
jana C
a ona bola u toho cervena? a je fakt dobry? a ty sa ku komu chystas? a nemas fotku tej baby? chcela by som vidiet dake obrazky, bud od jedneho alebo druheho? a este prosim nemas na nich kontakt? na nete som na kovaca nenasla a toho cervena som uz ani nepozerala. diky :-) 301@azet.sk
BRCKA
v súkromnej je Červeň, bola tu jedna kočka a má fakt nádherne spravený noštek. v Roosveltovej nemocnici je Kováč a ten je tiež profík a vyjde to tam lacnejšie
poradte mi niekto dobreho dr. zevraj nejaky v BB na sukromnej je. potrebujem si dat spucku urobit a jednu priehradku. prosiim
NEROZNODNA
ahoj, aj ja k nemu idem, tak chcem počuť úplne všetko. môžeš mi to aj na mail hodiť jenny_nr@centrum.sk veľmi pekne ďakujem :)
Ahojte,
v pondelok som bola na opke u kovaca.
Tak ak chcete vediet neico ohladom operacie rada vam poradim. (Tvar nosa si este nevidim)
NOSIK
dobre si pamätám, bola si u Mládeka?