Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

brcka

Jana C
aha, chapem. a ty ides prvy krat? ja uz som bola raz ale absolutne niesom spokojna. a keby som sa objednala ku tomu kovacovi, tak za aku dobu ma asi objedna na opku?

mrkvus

NEROZHODNA

Ahoj, veľmi by mi pomohlo, ak by si mi poslala na môj email - mrkvus@post.sk, to čo si poslala babám ohľadom operáciu.
Aj ja idem ku Kováčovi. Veľmi by si mi pomohla, vopred dakujem

Jana C

BRCKA
ich fotky ti nemôžem poslať, sľúbila som im to. ja idem ku Kováčovi, tel. číslo 048/4132905. Červeň robí v Novamede, majú aj stránku, tak si to tam pozri

brcka

jana C
a ona bola u toho cervena? a je fakt dobry? a ty sa ku komu chystas? a nemas fotku tej baby? chcela by som vidiet dake obrazky, bud od jedneho alebo druheho? a este prosim nemas na nich kontakt? na nete som na kovaca nenasla a toho cervena som uz ani nepozerala. diky :-) 301@azet.sk

Jana C

BRCKA
v súkromnej je Červeň, bola tu jedna kočka a má fakt nádherne spravený noštek. v Roosveltovej nemocnici je Kováč a ten je tiež profík a vyjde to tam lacnejšie

brcka

poradte mi niekto dobreho dr. zevraj nejaky v BB na sukromnej je. potrebujem si dat spucku urobit a jednu priehradku. prosiim

Jana C

NEROZNODNA
ahoj, aj ja k nemu idem, tak chcem počuť úplne všetko. môžeš mi to aj na mail hodiť jenny_nr@centrum.sk veľmi pekne ďakujem :)

neroznodna

Ahojte,
v pondelok som bola na opke u kovaca.
Tak ak chcete vediet neico ohladom operacie rada vam poradim. (Tvar nosa si este nevidim)