Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Jedna baba tu raz písala, že ona bola tam v Ruž. a tiež jej nerobil špičku iba kosť a potom ju mala opticky väčšiu.
jana C inak dakujem za to cislo
jenn01
bola som v martine. preco?
Nebola si nahodou v ružinove?
jenn01
no nejdem preto lebo ked som mu vravela, ze so spickou som neni spokojna, tak mi povedal, ze sa to inak nedalo. ale on mi s nou vlastne ani nic nespravil. on mi zosekol len kost a spicku nechal tak.
jana C
a co si ides dat opravit?
Brcka prečo nejdeš na opravu k tomu čo ťa operoval? Už mu neveríš? Bola si v BA? Dik som zvedavec.
BRCKA
predtým som bola 2 krát u iného lekára, teraz musím ísť na opravu ku Kováčovi. on robí iba v celkovej anestézii
prosiiiiiiim
poslite mi niekto fotky, kto ste boli u kovaca, neviem sa rozhodnut, kde mam ist, ale ked ho tu kazda tak ospevuje, tak sa asi k nemu aj ja objednam :-)) 301@azet.sk
Nerozhodna
a co ti robil? komplet cely nos? bola si v celkovej anestezii ci? ja sa vobec neviem rozhodnut kde mam ist. ale ako sa tak pozeram, tak tu kazdy chodi k tomu kovacovi? a ako sa vola menom lebo cez google mi ich dalo viac.