Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MRKVUS
najprv som musela vysadiť tabletky, takže som si nemohla dať skorší termín
Jana C
skôr sa asi nedalo, že? to on ti určil termín, alebo si povedala ty, kedy chceš?
MRKVUS
až 6.4. ... :((
Jana C
a ty máš kedy termín operácie?už si ti tu písala, ale nepamätám si.
Ja mám konzultáciu 12.3, ale dúfam, že mi opku dá čo najskôr, lebo stratím odvahu......
MIRCATKO - ahoj ja ti tiež jednoznačne radím celkovú anesteziu, aj Jurašek vravel, že je to oveľa lepšie, pohodlnejšie a rýchlejšie a lepšie sa mu bude robiť, ja sa tiež veľmi bojím, že to nevyjde, bola som aj na konzultáciu v PO, no s MUDr. Juráškom sa to fakt nedá porovnať, fakt on si verí a má s tým dosť časté skúsenosti, ja sa len veľmi bojím, že sa nepreberiem, teraz bolo v novinácha, že jedna češka zomrela pri plastike ale prs a bola uplne zdravá :( až potom je strach z tvaru nosíka, no ale ja už som rozhodnutá, zajtra si objednám presný termín
MIRCATKO
ahoj. ja som tiež chcela byť v lokálke, ale Kováč povedal, že on v nej nerobí, lebo tým, že ti musia do nosa všeličo nastrkať, sa zdeformuje jeho tvar a on chce mať voľné pole a nie sa stále strachovať, či ma to nebolí :)) a keby vidím, ako sa ku mne blíži so skalpelom, tak by som odtiaľ asi ušla. takto si pospinkáš a zobudíš sa, až ked je potom :))
to lu_la: ahoj :) ja sa k nemu tiez chystam, nemam este presny termin operacie, ale minuly tyzden som absolvovala u neho konzultaciu, tak mi vsetko pekne vysvetlil, bol mily... dlho som nevedela, ktoreho plastickeho chirurga si mam vybrat... velmi sa vsak bojim... neberiem tu opku ako samozrejmost, ze to musi vyjst, najma ked si precitam starsie prispevky v tomto fore od dievcat, ktore to maju za sebou a nevyslo to podla ich predstav... a neviem, ci tu operaciu mam podstupit v lokalke, alebo ist do toho v celkovej anesteze... rizika su aj v jednom aj v druhom pripade...
NOSIK
nemyslím si, že by ťa nútil ísť na ďalšiu, to záleží len od teba
Jana C
mnoo hej asi mesiac po opke...a mi povedal ze s amam zastavit neksor...tale sa starsne bojim ze mi pofie ze musim ic na dalsiu:(