Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
JULIA123
pokiaľ ti totálne nezrúbe nos, tak určite nikto nespozná, že si po operácii. a nie sú tam cítiť žiadne spoje, ani nič podobné. maximálne sa ti vytvorí malý hrbolček, keď sa ti to zle zrastie... ale určite nikto nespozná, že ten nos nie je od prírody
bebulka
zarazilo ma ze si bola 4 hodiny v narkoze. ja som bola hodinu a stvrt.
Baby da sa spraviť ta kosť na nose ak je tam hrboľ, tak aby nebolo vidno, že je robený nos? Myslím tie všelijake spojenia aby neboli vidno... Alebo to nikdy nebude vyzerať prirodzene? Musí to tam byť vidieť? Alebo cítiť?
MRKVUS
to neni celé v sádre :D to je skôr taká dlaha, čo ti kopíruje nos. nemusíš sa báť, aj ked mne osobne to trochu vadilo vo výhľade :)
Bebulka
a kedy si mala konzultáciu?Ako vyzerá tá sadra na nose, vôbec si to neviem predstaviť. To máš nosrálne celý nos v bielej sadre?
Bebulka
Ahoj, to je super, že ťa nič nebolí, a koľko si platila? teda ak to nie je tajné.
LU_LA
sestrička pozerala aj do papierov, ale moju tam nemala (beriem Lindynette 30) ani kamoškinu (Lindynette 20), tak nám kázala obidvom vysadiť. a ja som aj tak chcela, lebo táto mi moc nesedí, tak keď bude OK dám si nejakú inú
mrkvus
ja som bola v martine a robil mi to v lokalke
Ahojte,ja som po korekcií nosa, operáciu som mala v piatok 27.2.09, kedže som mala posunutú nosnu prepážku a hrb, tak som bola s tým v Bratislave na Antolskej u Pána MuDr.Doležala, je velmi výborný!!!!!Možem len chváliť,som po operácií 3 dni, nič ma neboli, nemám ani velké modriny ani opuchy,len mám sádru na nose a vo vnutri nosa umele prepážky, ktoré mi daju von tak o týžden.Nieje to moc bolestivé, len je nepríjemné ked vyberaju tampóny z nosy, ktoré su až v dutinách,ale dá sa to zvládnuť, ja som spokojná.
Operácia prebehla celkom v klude, dali mi celkovu anestézu cca ráno o 8, a prebrala som sa na pooperačno cca okolo 12, zhruba,moc si z toho nepapatám,kedže narkoza ma oblbla ešte na celý den.Ale teraz som už doma, pustila mi v nedelu,ale dalo sa aj skvor,nič ma neboli,len mám stále pocit nádchy, kedže ten nos sa regeneruje, a je opuchli z vnutra,stále mi teču troška vodové spolíky,tak všede chodím s vreckovkov,po operácií som nebrala ani žiadne lieky proti bolesti, takže myslím, že je to celkom ok.