Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
julia no neviem či ta potesim, ale ja mam termin druhej opky az teraz po roku, pretoze doteraz to bolo stale zdola tvrde a nos celkovo sa neoporuča operovat znova skor ako po roku, pretoze sa to dlho hoji a nos "sada" ten rok cca. ale je to individualne
Písala som aj na mail jednemu pl. chirurgovi a som sa ho opýtala, či ma byť niečo cítiť na dotyk, nekaky spoj ... A on že nie nos ma byť uplne hladký ako od prírody. Neviem prečo mi to doktor čo ma operoval nepovedal. Ja nechcem aby bolo vidno, že je robený, ale na mne to je vidno. Normalne sa mi nechce nikam chodiť. Ale na opravu pôjdem na 100%, zatial sa budem snažiť nevychádzať z domu :)))
Lyla4 - ahoj, na ja som tiež veeľky strachopud, už mám termín na 16.3. a veľmi sa bojím, ale pre mňa by to bolo ešte horšie ísť pod lokálku, lebo by som im tam asi ušla,alebo zinfarktovala. no ty máš určite väčšiu zodpovednosť kvôli dieťaťku. Neviem ako tá embolia, ktorá môže nenápadne zabiť pri operácii sa deje na pľúcach a silikóny sú predsa len silikóny je to k nim bližšie, nos je ďalej, takže dúfam, že aj riziko je menšie :( a tá MUDr. Hudáková je z KE?
julia123
no niesi sama. sice mne sa to iba na jednej strane zle zrastlo ale aj mi to vidno, mam to take hrbolate, no a na ten dotyk je to priserne. chystam sa na druhu opku ale viac koli spicke no ak sa da este nieco aj s tou kostou urobit, tak si to dam. ale bojim sa aby som nedopadla este horsie. a treba mi aj pravu prepazku. takze neviem neviem...
Lyla4
ahoj. mne robili v lokalke. vobec nic som necitila len tie inekcie strasne boleli, dal mi ich asi 5 do nosa. ale potom to uz bolo dobre. vobec nic nebudes citit akurat som myslela, ze mi celu hlavu roztrepe ked mi sekal tu kost tym dlatom :-)). a bolo neprijemne ked som videla ako sermuje so skalpelom.podla mna ma aj lokalka aj celkova svoje vyhody a nevyhody. ani to dlho netrvalo. a uz si objednana k niekomu?
Dievcata, prosim vas o radu, tie co ste mali robenu opku v lokalke, je to velmi bolestive? Ja narkozu jednoznacne odmietam a podpisat papier, ze na vlastnu zodpovednost, by ma asi nikto nedonutil, ked viem, ake su tam rizika. dakujem.
Ahoj Lula, citam ze si bola u Juraska, ja som u neho konzultaciu sice nemala, ale viem o holke, ktorej robil prsia a mala ich velmi pekne. Planujem tiez opku, uz mam aj termin na 11.3. u Mudr. Hudákovej, ale chcela som ist jednoznacne do lokalky, isla som tam s tym, ze jedine v lokalke si to dam spravit a ona ma prehovorila na celkovu anestezu. A teraz som na seba zla, lebo sa preto uz 4 den trapim a citam na internete kadečo o narkozach a este navyse ten pripad v Prahe, no nemam odvahu, asi este skusim inde konzultacie, ci nebudu mat na to iny nazor. Ja som taky strachopud a kvoli nosu nechcem riskovat zivot, mam dieta, takze, zodpovednost tu je namieste.
Bebulka
a kedy si mala konzultáciu?Ako vyzerá tá sadra na nose, vôbec si to neviem predstaviť. To máš nosrálne celý nos v bielej sadre?
No super tak ja si pripadám, ako jediná na celom svete, komu sa to nezrástlo. Je mi to aj vidno a je aj cítiť na dotyk. Ešte som nikde nepočula, že sa môže nezrasť. Zo začiatku som si myslela, veď je to robené, tak to tak má byť, ale potom ako som tu čítala vaše príspevky a nikto to tu nikdy nespomenul. Tak asi to ma každý pekne hladké. Neviete, či sa to dá ešte spraviť? Ja budem asi chodiť po kanáloch.