Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

renike56

AHOJTE PROSIM VAS PORADTE MI JA SA CHYSTAM NA KONZULTACIU , A VOBEC NEVIEM K AKEMU DOKTOROVI/DOKTORKE MAM IST. TIE KTOE STE BOLI A STE SPOKOJNE STYM AKO VAM TO SPRAWIL NAPISET MI PROSIM NA MALI renka.2pac@azet.sk BUDEM VDACNA PRETOZE SA STRASNE BOJIM A MAM LEN 15 A MAMA SYM SUHLASI TAKZE CHCE IST DO TOHO ALE POTREBUJEM POCUT VAS NAZOR

brcka

Lyla4
v Martine Mudr.Homola. on sa ma pytal hned, ze ako chcem ci v celkovej alebo v lokalke. som povedala, ze mne to je jedno, ze to co je lepsie. tak mi dal lokalku. zevraj je to zbytocne koli nosu davat celkovu. a vlastne, ze je to lepsie. no a ked si v celkovej tak ti vlastne ta krv ide vsetka do zaludka a to je velka zataz. no a fakt to bolo v pohode az na tie inekcie ale to sa da vydrzat. tak drzim palce. ja sa chystam tiez ale na druhu. asi ku mudr.Kovacovi ked ho tu kazda tak vychvaluje ale este som sa tam neodvazila objednat ;-)

Lyla4

Brcka, dakujem ti za odpoved, si ma povzbudila, som objednana na bud. tyzden, ale presuniem si termin, lebo nemam dokoncene danove priznanie, takze dam si urobit nos, az ked odovzdam danove, myslela som si ze to stiham, ale nestiham. A navyse, chcem sa este dohodnut s lekarkou na tej lokalke, lebo ja som k nej isla s tym, ze jedine v lokalke a ona ma svojimi milymi slovickami natiahla na celkovu, ale doma som si to predsa len rozmyslela, ked som si precitala co to o narkozach na internete. Musim sa s nou este stretnut a som rozhodnuta jej povedat, ze idem do toho ale len v lokalke, a ked nebude suhlasit, tak budem hladat ineho operatera.Ale myslim si, ze mi to odsuhlasi, lebo pre nu je to biznis a viem, ze v lokalke nosiky robila, len je to pre nich takto pohodlnejsie. Tvoja odpoved je pre mna ako balzam na dusu, ze je tu niekto, kto to prezil, takze horovorim si, ze ked som prezila 9 hodinovy porod, tak operacia nosa co trva hodinku a napichaju ta, nemoze byt nic horsie.Vydrzim to.

Lyla4

Ja by som pre pohodlnost lekara neriskovala svoj zivot. Skuseny operater sa nemoze predsa vyhovarat na to, ze ked je nos napichyny nevie ho pekne zoperovat. Osobne si myslim, ze prvym rezom ti nos opuchne a musi to dokoncit, ked je skuseny nemoze mu v tom prekazat vpich injekcie. Takze ja si zavriem oci, injekcie vydrzim, ale viem, ze to prezijem... Tromboza pluc nema nic spolocne s tym, ci ti budu operovat nos alebo prsia, jednoducho je to upchatie cievy krvnou zrazeninou a to ti ziadny lekar nepovie, ze sa to nemoze stat. To je jednoducho stastie, bud ti lieky na zriedenie krvi zaberu alebo...Mne povedla lekara, ze mi veri a ze ona osobne by sa tiez len tak lahko uspat nedala, takze to hovori za vsetko...priznala aj to, ze pre nich je lepsie ked pacient spi...

Lyla4

Lu-la, no ja ti poviem svoj nazor. Mudr. Juraska osobne nepoznam, ani som nebola u neho na konzultaciu, ale ak je to plasticka chirurgia na Krivej, tak len tolko z mojej strany, vyvolava to vo mne cudne pocity. Predsa len, je to klasicke podnikatelske centrum, je to tam malicke a neviem, ale ja osobne by som si tam do narkozy nelahla, pretoze ale opakujem, je to len moj pocit a nepoznam vybavenie danej chirurgie, ale to prostredie ma nepresvedcilo, ze su pripraveny na kazdu situaciu. Nemocnica sice nie je daleko a urcite dostali schvalenie od ministerstva, ale aj tak, nemocnica je u mna nemocnica a dve kancelarie v podniakatelskom centre su dve kancelarie. Inak Mudr. Hudakova, robi aj na Rastislavke v nemocnici aj na Mojmirovej - to je sukromna plasticka chirurgia, a mam na nu odporucanie od roznych ludi, lebo ja sa rozhodujem a teraz sa podrz uz 3 rok. Operuje aj v Prahe na striedacku, ale to mam od kamosiek, jej som sa na to nepytala, inak je proficka, na konzultacii mi prezrela nos a bola dost konkretna a videla aj take odchylky, co ja som doteraz nevnimala. Takze chcem ist k nej, ale nechcem ist do narkozy, musim ju prehovorit, aby mi to urobila v lokalke. Inak Mudr. Guba v Blave operuje nosiky len v lokalke uz od roku 2006 a vravi, ze je to zbytocna operacia v narkoze.Takze tolko.

neroznodna

Monitaaa
ked ti robili len makku cast tak verim ze v lokalke to bolo v pohode, ale ja si osobne neviem predstavit,ze by mi hodinu dlatom rozbijali nos a ja by som sa na to pozerala, pocuvala...
Inak ked hovoris o naladovke tak mne absolutne nevyvolala neake pocity, len sa mi uvolnili vsetky svali, ale do narkozi som vsetko vnimala normalne. Aj sestricka povedala ze to je individualne.
Celkova nark. je rist, kazdy si to musi zvazit.

Monitaaa

nie mne robili len makku čast, ked je to nevyhnutne tak ok, ale zas len koli pohodliu lekara by som do toho teda nesla.

Jana C

MONITAAA
lenže mne celkovú odporučil doktor, preňho je to pohodlnejšie.... tebe robili aj prepážku v lokálke?

Monitaaa

inač baby neblaznite ked sa da nechodte do celkovej, ved lokalka je v pohode, daju vam naladovku ani neviete ako vam to zbehne