Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Lyla4 no ako ja ked som zbadala to podnikateľské centrum na krivej tak som si povedala, že určite sa tam nedám zoperovať, ako budova otras, no ale doktor sa mi zdal fakt super aj pekné to tam mali, tak už som potom neriešila budovu..a ty Lyla tebe idú robiť aj mäkkú aj tvrdú časť?lebo mne obe, tak by som asi neprežila lokálku :(
RENIKE56
ja mám za sebou už 2 operácie a v apríli ma čaká ďalšia. Nos sa dá operovať dvoma spôsobmi: zatvoreným (rezy sú vedené zvnútra nosa, zvonka nič nie je vidno)alebo otvoreným (rez medzi nosnými dierkami a hore cez dierky). Ja som absolvovala oba spôsoby a 3.krát to bude asi zase otvorene. Ale čo poznám baby, tak väčšinou to majú zatvoreným spôsobom. Ja chápem, že máš komplexy, ale pokiaľ nemáš ukončený vývin, doktor si ťa na zodpovednosť nevezme. Toť môj názor. Všetky sme vydržali, vydržíš aj ty
renike 56
v 15-tich ťa nikto nezoperuje
Jana C
Ale wies to ej tiez prawda ze je to dost skoro lenze je to nenormalne co mam za otrasu namiesto nosa , totalne mam pocit menejcennosti, hambim sa tiez chodit von, podla ostatnych ej tem nos v pohode lenze mne proste wadi a chcem sa ho "zbawit" cim skor a popripade neskor by som absolvovala dalsiu operaciu , no myslim ze by mi uz nemusel rast
RENIKE56
ahoj, pochybujem, že ťa nejaký doktor zoperuje v 15 rokoch, pretože ešte nemáš dokončený vývin tvárových kostí... musíš také 2-3 roky počkať