Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

julia123

Neviete prosím niekto, či by sa dalo niekde blízko Rooseveltovej nemocnice ubytovať? Chcela by som ísť na reoperáciu ku Kováčovi, ale ja som z BA. A odtiaľ, keďže nechcem ísť autobusom ani vlakom, lebo mi to bude blbé ísť taka polepená, tak by som musela ísť taxíkom a potom na preväz zase taxíkom. To by som sa asi nedoplatila. Chcela by som sa tam na ten čas niekde ubytovať. Viete mi poradiť?
A v tej nemocnici nie je nič take, pre tých ktorý sú zďaleka?

zakynka

Jana C
no šla som k obvodnej,priniesla som moč,zobrala mi krv a hned na druhy den som mala vysledky.Hned mi vypisala lístok na interné oddelenie.Tam som šla aj s vysledkami aj s celou zdr.kartou,tam mi urobil EKG,popočuval,pozrel výsledky krvi a moču no a napisal celkove hodnotenie-odporučanie.Bola som u nas v PP v sukromnej internej ambulancii ale kedže som mala listok tak som nič neplatila.Inač moja obvodna je tiež trošku strelená,ale v tejto veci bola zlatá,sama skonštatovala že to mam zdeformované.A neskušala si inú internu ambulanciu?Ved teraz sa možeš sama rozhodnuť ku komu pôjdeš.No a čo sa týka poistky,mam uzatvorenu poistku v jednej poisťovni,no a ta mi hradí pobyt v nemocnici od prvého dna,takže jeden den by mohli zaplatiť-uvidime:D

Jana C

ZAKYNKA
cez akú poistku??? normálne ti obvodná spravila predoperačné a poslala ťa k internistke? lebo ja som vždy išla hned k internistke, ale ona je fakt ... a ešte aj pindala, čo idem na operáciu a musela som si všetko platiť

zakynka

JanaC
operaciu si hradim sama,ale možno mi preplatia aspon jednodnový pobyt:))),ale nie zdravotná poisťovna ale cez poistku.Tiež sa tešim že už to budem mať za sebou,mam trošku strach ale verim, že to zvladnem.Určite sa ti ozvem ked budem mať po všetko, ved budem mať tri tyzdne PN-ku:))asi sa unudim.Takže ty si sa už definitívne rozhodla?To je dobre,verim, že ti to dopadne výborne.Inač obvodna lekarka mi vravela, že už videla pracu MUDr.Kovača a povedala, že naozaj ma peknu pracu.Takže som pokojnejšia:)

Jana C

ZAKYNKA
u nás v NR sa robia ešte kompletnejšie, hehe. Ty si budeš sama platiť opku, či cez poisťovňu? Ja ti tak závidím, že to už budeš mať za sebou. Držím ti hrozne päste!! Potom daj vedieť, aké to tam bolo

zakynka

Ahojte.No neviem či pamatate, ale cca pred 2.rokmi sa stal podobný prípad ako teraz v ČR, neviem kde to už bolo ale to je teraz nepodstatné.Po hlbšom patraní sa však zistilo, že krvnu zraneninu spôsobilo to, že pacientka bola tuhá fajčiarka a navyše brala dlhé roky antikoncepciu.Takže z istej miery si k tomu prispela sama.Netvrdim, že celkova anestézia je ok, vôbec nie, je to obrovská záťaž na organizmus.Ja osobne budem operovaná už v pondelok, a mam strach,velky strach.Ale aj napriek tomu, pripajam sa k nazoru Julie123, že lekár sa naozaj nemôže poriadne sústrediť na to čo má, ak ma strach o pacienta že sa preberie.Ved aj lekár je človek,a priznať si že ma strach je podla mna ludské.

Jana C
...takže absolvovala som všetky vyšetrenia a neplatila som nič.Všetko mi hradí ZP.Inač obvodna mi povedala, že su to naozaj kompletné vyšetrenia, pretože napr.u nas v PP sa až také kompletné nerobia,vraj.Takže v pondelok mi drž prosim pršteky...:))

julia123

Moj nazor zase ja taký, že ak da doktor celkovu anestezu tak sa s tým nemusí ponahlať a robí vklude. Ale pri lokalke berie na vas ohlad, aby vás dlho netrápil a s operáciou sa snaží ponahľať. A preto to tak zle dopadlo aj u mňa.
Ja mam robený nos v lokalke a naladovka mi vôbec nezabrala, takže som všetko vnímala a doktor sa pri operácii ponahľal (neviem kam možno už chcel ísť domov, alebo bol hladný.

Jana C

GINA_B
lebo som nešla 2krát pod nôž, aby ma potom cudzí ľudia titulovali, ako: tá s tým veľkým nosom. zakaždým keď sa pozriem do zrkadla, mám tlak 300. mám veľkú špičku, previs a zle zrastenú ľavú dierku

gina_b

jana c a preco si nespokojna stale z nosikom? cosika som tu citala ze ides uz treti krat, len som sa nedocitala preco :)