Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

nie ja som bola v ke, s nosom som bola spokojna, len sme doladovali nejake detaily, ale boli sme od začiatku takto dohodnut ze radsej menej a pripadne dorobit, lebo moj nos nebol taky jednoznačny. tak som zvedava ako to bude teraz.

Monitaaa

tak ja uz som dnes po druhej operacii. som modra jak smolko heh a lica mam opuchnute ako vankuse, ale pohoda, no čo uz clovek nevydrzi....

julia123

Nerozhodna
Áno išla by som bohužiaľ sama, lebo rodičia auto nemajú a inak nikto z rodiny by tam so mnou nešiel. Bola by som tam niekde aspoň tie dva týždne ubytovaná. Je to aj riziko pre mňa ísť sama do BB keď som tam nikdy nebola, ale keď ja tu v BA už žiadnemu doktorovi neverím. No uvidím čo spravím lebo od operácie mam skoro rok a doktor mi dal najavo, že nemá záujem mi to opraviť. Ako keby som ho tým urazila a naštvala, že som sa odvážila za ním prísť.
Nechápem tento prístup, myslela som, že ak budem mať problém, za ktorý ja nemôžem tak mi to aj opraví, ale bola som veľmi sklamaná ako sa choval.
Preplakala som par mesiacov, už ma to prešlo a teraz hľadam niekoho na opravu.

kybernetika

Ďakujem, rovnako aj ja Tebe. Nie už som mala u neho 2 konzultacie na prvej ma prehliadol, rozprávali sme sa o postupe, a na druhej konzultacii som už chcela len vidieť fotky čo už urobil. a je to v pohode. Sestrička mi pošepkala, že je odbornik na nosy. Ano bude mi robiť aj makkú aj tvrdu, mne povedal, že ja mam taký nos, že čokolvek s ním spraví, tak to bude super:))) súhlasím s ním. Mám hrbol a tiež troška dlhší než by mal byť a velke chrupky na špičke.Ja som antikoncepciu brala asi 1 rok potom 1 rok pauzu a teraz už beriem asi 2 a pol roka v kuse. Kolko máš rokov? Ja mám 26.

lu_la

Kybernetika
jeej tak teraz si ma potešila a ukľudnila :) tak ti budem držať prsty, aj na mňa Jurášek pôsobil profesionálne a ešte si aj dosť veril a tvrdil, že môj nos je ľahký...tak som zvedavá. a budeš mať pred opkou ešte jednu konzultačku? a tiež si dávaš aj tvrdú aj mäkkú časť? a ako dlho berieš antikoncepciu? ja už vyše 3 rokov, tak dúfam, že žiadnu trombozu nebudem mať :)

kybernetika

lu_la:
Ahoj, ja som sa rozhodla tiež pre Juráška na Krivej. Termín operácie mám 11.3 čiže budúci týždeň. V úplnej anestéze. Bola som tiež na konzultácii v Chirmede u p. Kačmára ale Jurášek u mna jednoznačne vyhral. Je to profík podla môjho názoru.Tiež nemusím antikoncepciu vysadiť, rovnako mi to potvrdil môj gynekolog, ktorý je tiež najlepším odborníkm v Košiciach. Takže nemáme sa čoho báť podľa mna:)

neroznodna

julia123
to chces ist na opku sama?
lebo den po opke by si nemala byt sama. je to v predoperacnych papieroch. mna tiez ked pustali sa pytali ci mam doprovod ze bez doprovodu ma nepustia.Ja som isla den po opke do BA.
Nemusia ti vyberat tamponadu v BB, mozu ti to urobit aj v BA, potom prides len za tyzden aby ti dali dolu dlahu.