Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Monitaaa

aj ja mam dieta, tak tiez radsej preto volim opatrnost nad pohoodlnostou. prvu opku mi robili len makku časť, teraz mi upravili aj kost

Lyla4

Monitaa a s tym zasahom do organizmu mas pravdu. Sam lekar na kardiu mi povedal, ze pokial nemusim, nech sa nedavam uspavat. Mam dieta, tak som az prehnane zodpovedna a zistujem si nazory kde kade, lebo chcem vediet, do coho idem a co mi budu robit.

Lyla4

Kybernetika, mne ide upravit aj vystuplu kost aj makku cast, ale dnes som volala na kliniku a dala som si prelozit termin, tak mi ma este zavolat lekarka lebo tam nebola, a idem este vyskusat Chirmed, objednala som sa na konzultaciu na utorok.

Monitaa v chirmede ti robili v lokalke iba mäkku cast alebo aj kost?

Monitaaa

lyla ale ja nie len koli tromboze nechcem celkovu, ale je to strasny zasah do organizmu a určite mu to neprospeje.

Lyla4

Dievcata, zistovala som tu trombozu, takze od lekara operatera na kardio mam taku vedomost ze, tromboza moze vzniknút aj pri lokalke, pretoze to nie je nasledok narkozy ale toho, ze ti otvoria telo alebo jednoduch zareze sa do koze a vtedy zacnu nase krvinky v tele sa zlucovat a vytvaraju tkz. hrudky, ktore putuju po nasich cievach a mozu ich upchat. Preto sa pichaju injekcie na zriedenie krvi a co je najdolezitejsie, maju sa pichat este 3 dni po operacii. Je pravda ze fajcenie moze urychlit trombozu a velmi nebezpecne su v tomto pripade krcove zily. Takze tromboza moze vzniknut aj u cloveka, ktoreho neoperuju, jednoducho sa mu zraza krv a upcha mu cievy. Tak ma trochu ukludnil co sa tyka toho uspavania. Ale aj tak sa bojim. Ja som vam to tu vysvetlila tak laicky...Ale asi tak nejako to je...

Lyla4

Monitaaa, prosim ta u koho si bola v Kosiciach v lokalke, lebo ja mam termin na 11.3. u Mudr. Hudakovej na Mojmirovej, ale nechce to robit v lokalke a ja sa bojim.