Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MONITAAA
o dva týždne už budem mať po tom :)) u mňa je tá zmena taká minimálna, že ani ľudia, čo ma roky poznajú, si nič iné nevšimli :( fakt sa na seba nemôžem pozrieť do zrkadla,nech sa na mňa hnevá kto chce. sú to moje pocity a okolie ma v tom výnimočne podporuje. ale od 3.opky nečakám zázraky, doktor mi nič nesľubuje, budem rada, keď sa mi nezvlní chrupavka...
fuha no tak to by som po dvoch operaciach teda nečakala. ja som mala velky nos, kosti ok, ale spicka hrozna bambula aj z profilu trčala, isla mi na jednu stranu a strasne dodola taky starecky nos. ale aj po prvej opke to bol velky rozdiel uz by som nemenila, teraz mi zdvihli trosicku spicku tak vyzera ovela krajsie a samozrejme mensie, ja som sa predtym na fotke nemohla na seba pozriet, mam peknu tvar aj som stihla ale ten nos mi trčal strasne. proste uplny nosač. stale isiel pol metra predo mnou :DDD uvidime aky bude ked odpuchne ale aj takto je to sto krat lepsie ako predtym, ty kedy ides presne na tretiu?
pozerám si svoje fotky a chýba mi môj starý nos :`(( z profilu vôbec nebol hrozný, nechápem, čo som vymýšľala.. široký bol, aj je, ale inak mu nič nebolo. chcem ho späť
MONITAAA
ja mám tiež každý profil iný. najviac mi na nose prekáža, že špička sa mi zdvíha už od polovice kosti, miesto toho, aby klesala. je strašne veľká, taká bambuľka. pri pohľade spredu je tiež obrovská a tým, že sa mi zle zrástla dierka a mám previs, nos vyzerá v spodnej časti veľmi krivo. všetci mi hovoria, že u mňa nevidia žiadnu zmenu :( ale majú pravdu
ok jasne.tak aspon opis čo mas zle urobene, ja mam teraz opuchnutu jednu stranu viac ako druhu :((
MONITAAA
sorry zlatko, ale teraz nie. keby ich nemám všetky v PC, tak ich spálim. pošlem, keď budem konečne vyzerať normálne, oki? :D
jani nemohla by si mi poslat fotku pred po prvej a po druhej opke? poslem aj ja
MRKVUS
to neviem, ja som si vždy naplánovala opku tak, aby som nemala vôbec. ale ked som bola v NR na stole, tak som bola úplne nahá, prikrytá len plášťom a neviem si predstaviť, že by som menštruovala...
Jana C
ja som sa pýtala sestričky u kováča a ona povedala, že na opku môžem ísť, ale ak mi budú už ženské končiť, že to nevadí, ked máš, ale už musia byť tak na konci
MRKVUS
v čase operácie nemôžeš menštruovať, ale čo sa týka predoperačných neviem. ja ako som vysadila antiku, mi meškajú, tak asi budem mať, keď si budem dávať robiť predoperačné. spýtam sa doktorky. prechladnutá by si nemala byť, ale z toho sa ešte dá dostať.