Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ja asi 4 alebo 5teho.
aj mne by sa zdala k tomu mojmu novemu nosteku vacsia..ale uvidim, ako mi poradia lekari.. možno naraz s liftingom.. Kedy si bola na opke ty Monita?? ja som bola 9.3
ja zas uvazujem zvacsit tu hornu peru, uzka je moc a teraz ked mam mensi nos je to ovela viditelnejsie
Ano Monita, každy organizmus reaguje inak.. Mne reoperacia zatial nehrozi, ale človek nikdy nevie. aj horna pera je krajšia.. Uvažujem ešte aj o liftingu lic /nie celej tváre/
Monita a s tebou to vyzera ako? si pokojna,
mirka este by ma zaujimalo u teba ako je to s perami, neviem či čitas aj dozadu ale ja som uz pisala predtym ze odkedy mam mensi nos tak sa zvyraznila moja uzka horna pera ktoru predtym nebolo vidiet,
ano to mas pravdu aj mne sa ich pristup pačil ja som sice musela ist na reoperaciu, ale to je bezne, ved nos opuchne uz pri napichavani a potom uz sa robi "naslepo" a nie kazdy opucha rovnako a rovnomerne. ja puchnem divne aj teraz mam opuchnutu len jednu stranu. ale vyzera ovela ovela lepsie ako predtym a to nemam kompletku
Mala som riadny nosaľ. K mojej malej tvari sa nehodil.. Obaja lekari su podľa mojho názoru veľmi šikovny a maju veľmi dobry a hlavne ľudský prístup.. sú naozaj dobrí odborníci
v stvrtok mi dali dole dlahu a vyzera to velmi dobre.. pretrvava este ansi opuch ale ozuaj velmi malinky
som veľmi spokojna.. operacia celeho nosa