Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
kybernetika.
Ako dlho si bola na pn?
All
Ahojte baby,chcela by som sa spýtať, tie, ktoré ste boli na operácií, nosíte okuliare v bežnom živote? Myslím tým, či nosíte normálne stále, viem, že kvôli operácií sa dlhšiu dobu nosiť nemôžu, ale zaujímalo, by ma, že koľko. Nemáte náhodou s tým niektorá skúsenosti?
KATTTY
šak poď so mnou,ne? :D
Monitaaa
ahoj, a to sa mi tam nemôže nič poškodiť,priznám sa na to odvahu mať asi nebudem.
Kybernetika
ahoj, nemaš fotky pred a po? Poslala by si mi prosím ak by ti to nevadilo :-) Ďakujem.
julia123@azet.sk
lu_la:
Ahooj. No mne sa tiež dosť páči, dnes som bola prvý krát v práci. Je zaujímavé, že málokto si to vôbec všimol, že mám operovaný nos. A to som pritom mala riadny frňák. Urobil to fajn prirodzene. Mne ešte potom včera večer viacej opuchol, takže dnes je dosť opuchnutý, ale to vidím len ja. Ani na noc si nemôžem dať dlahu, lebo ju nenasadím:)) No aj mne sa zdala špička zboku poriadne veľká, ale tiež vravel že je to vraj ešte opuchnuté ako "BOH":). A že to bude odpúchať ešte pol roka. Ale nevadí mi to, lebo ako ty vravíš aj tak mám nos stokrát lepší ako predtým.:)Som fakt rada že som sa na to dala. Kedy ideš na zloženie dlahy?
katty ja som si pri oboch operaciach vyberala tambonadu sama, zalezi ako sa dohodnete.
all:
Ahojte,vedela by mi niektorá z vás poradiť. V apríli sa chystám na operáciu nosa k Mudr.Kováčovi. Po dvoch dnoch od operácie sa musí vybrať tamponáda ale kedže je on v bb a ja budem v bratislave, potrebovala by som zistiť či mi nejaký lekár v ba vyberie tamponádu aj ked u neho nebudem mať zdravotnú kartu.
dakujem Katty
Kybernetika
No ahoj :) tak čo si spokojná s novým noštekom? mne sa zdal pekný, ale ja to nemôžem porovnať, keď som ťa predtým nevidela. a tá špička ti už odpuchla, alebo ešte to má čas? mne keď zložil dlahu, tak sa mi noštek veeeľmi páčil až na tú špičku, zdá sa mi zboka veľká, ale on vravel, že to odpuchne, tak dúfam, že áno, ale aj tak mám nos 100krát krajší ako predtým :)