Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MRKVUS
toľko nedávaj, na nete stojí krabička SofLens 59, kde je 6 kusov (čiže 3 páry) do 500 sk.. práve sa chystám objednávať, lebo mám už len jeden pár. hlavne si zisti zakrivenie a dioptrie a môžeš si ich objednať. treba popozerať viac stránok. na tie krámiky som sa nepýtala, lebo mne dovtedy skončia, kým pôjdem k internistke :) ale ak chceš a nezabudnem, spýtam sa
Jana C
neboj, dobre to dopadne, mne sa tu už tiež blíži, ale až 15., hned po veľkej noci. Nádcha pomaly prechádza, ved už je načase, po 3 týždňoch pomaly. Kováč má zlté ruky, treba len veriť. Držím palce. Ja sa na predoperačné chystám až pred veľkou nocou. Pýtala si sa dr, či môžme ísť na predoperačné, ked má žena ženské? ináč dík za tip na tie šošovky, musím pokukať na nete. Očná chce odo mňa za 3 páry, mesačné, 1.500 Sk, čo sa mi zdá teda poriadne dosť.
KATTTY
bola si tam, počula si, čo mi hovoril. bojím sa jak pes :( sem len krv treba a ekg, nie?
Jana C
vieš, ako sa hovorí, do tretice všetko dobré. neboj, teraz už budeš spokojná.
dnes som bola na odbery a v pondelok idem na predoperačné.
lu_la:
Na noc Ti dá už len tú dlahu, ktorú Ti zloží v piatok. Pýtala som sa ho, že či sa mám nejako starať o nos alebo sa niečoho vyvarovať, tak mi povedal, že mám sa vyvarovať zlých ľudí a riskantných bankových operácií:))) takže povedal že kontrola až o 3. Ja už mesiace, hodi na konzultácii povedal že po mesiaci takže neviem prečo až po 3 mesiacoch. Ja už normálne kýcham, a len veľmi opatrne smrkám. Ale dá sa to. Mne teda od zloženia dlahy dosť ešte opuchol po bokoch, tam kde ho zužoval, daj mi pls potom vedieť ako sa to bude vyvíjať u teba, lebo neviem či je to štandard že tak ešte opuchol po bokocho. Ďakujem.
lu_la
normalne ti zavidim, ze to uz mas za sebou, mna caka operacia 5.5., pomalicky zacinam byt v strese, ale som rozhodnuta :)... poslala by si mi nejake fotky na mail, prosim? smoulinka_m@azet.sk
ahojte, chcela by som sa spytat, ci niektora z Vas, co ste boli, alebo sa chystate na reoperaciu, mala po prvej operacii tzv. inverted V deformitu. Ja som bola u dr. Kovaca na konzultacii a uvazujem o reoperacii, avsak rada by som poznala niekoho skusenosti ako to prebiehalo a dopadlo. Inverted V deformita vznika vtedy ked je medzi kostou a chrupavkou prepadnuta priehlbina a potom ta kost pri koreni nosa viac vycnieva. Prakticky je nos pri spicke uzssi ako pri koreni.
Kybernetika
No to je super, že sa ti páči :)) ja idem v piatok dať dole dlahu. takže to mi ešte dá nejakú na noc? a nemáš sa nijako obzvlášť starať teraz o svoj noštek, napr. špeciálne čistenie a vyplachovanie a tak?ja sa tak teraz budem báť o svoj 30 000,- nos :))), že si radšej ani nekýchnem :)
KATTTY
Kati, ja sa strašne bojím!!! :`(
MRKVUS
najlepšie sú jednodenné, lebo si ich ráno nasadíš a večer vyhodíš, nepotrebuješ ani roztok. ale sú aj najdrahšie. ja mám mesačné. vyber si také, kde je čo najvyšší obsah vody