Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

Kristinna

Ahojte,
boli ste niektora na plastike u Dr. Hederu a Dr.Tkška? Je ťažké si vybrať medzi toľkými chirurgami, ak mi mala niektorá z Vás skúsenosti - pls.ozvite sa

môžte aj na kookai11@azte.sk
Dakujem!

Jana C

CHANTAL333
ja som po všetkých 3 opkách mala katastrofálnu pleť na ksichtíku a kamošky tak isto, tak sa priprav :) teraz je pleť už relatívne OK, ale nos sa stále šúpe

chantal333

Jana C
toho sa presne obavama ja mam mastnejsiu plet, ktora ale ked e dam kazdy den o potrebuje sa drzi,no strnast di zalepena...to bude krasa:-)

Jana C

CHANTAL333
nedávam si tabletky od bolesti, nie som žiadne B-čko :)) fotky ešte ee, je to opuchnuté a všelijaké... pokožka dovi-dopo :)

chantal333

Jana C
cica neposles mi foto? a ako sa citis moja?ja som dnes taka naudena ze by som sla hned lahnut, keby to bolo mozne:-))
zaraju ti tbl na bolesti??a te hrbol isto zmizne ed si ho vies sama tak regulovat, no mozes ho stlacat?dzim palceky a rada by som ta videla na foto...

Jana C

ILONA77
ďakujem, si zlatá :) neviem, ako si sa dohodla so svojim dokym, ale mala by to byť reklamácia. z profilu je viditeľne iný, aj keď je ešte opuchnutý a bolí (asi zmena tlaku). dúfam, že sa nejak spraví tá dlhá tenká priehlbina medzi kosťou a špičkou. na inom fore som čítala o masážach, tak to chcem vyskúšať. samozrejme opatrne :))

ilona77

Jana C:
Citala som si tvoje prispevky, viem, ze si bola uz na tretej, zelam ti, aby to bolo podla tvojich predstav. Este je sice skoro, ale myslis, ze je to uz tak, ako si si to zelala? No nepostrehla som, ze na druhej ti tiez zbrusoval hrbol, myslela som, ze upravoval len spicku. Mne by sa to zislo tiez, mam strasne velke nosne dierky, myslim, ze by mi to musel cele upravit vonkajsou metodou, radsej by som jazvy, ale viditelnu zmenu. Ale docasne ma upokoji aspon odstranenie toho hrbola. A som nervozna z toho, ci sa ho mam pytat, kolko som dlzna a tak, ked je to vlastne "reklamacia", lebo na kontrole sme sa o financiach nebavili. Bojim sa, ze si nepoviem svoje, lebo budem mat pocit, ze mi robi laskavost, aj ked mi vsetci hovoria, ze za tie prachy ochotni musia byt.

slnko26

Mrkvus,
ahoj mozes mi poslat foto?Uz som pisala, ze mam posunutu prepazku, a z toho lamania nosa, som trocha z toho vyplasena,mozem vidiet foto, prosim, dakujem.
lenka.rychnavska@post.sk

Jana C

ILONA77
stláčam si to preto, že teraz som nemala robenú kosť, teda hrbol tam nemá čo robiť (bola to moja 3.operácia). po prvej, ked mi vznikol hrbolček, som išla na reoperáciu, kde bol zbrúsený a opravovala sa mi aj špička. inak ma nos strašne bolí, zvonka aj vnútra, po toľkých zásahoch sa ani nečudujem :) po 10 mesiacoch sa už naozaj nemusíš báť dotýkať sa ho

ilona77

Jana C.
Ty si to stlacas tak skoro po operacii? Ja som sa este 3 mesiace po opke bala aj kremovat, aby som tym nieco nepokazila, teraz je to uz 10 mesiacov a nenosim radsej ani slnecne okuliare, aby som ten vzniknuty hrbol este viac neposkodila, no ak mas pocit, ze sa ti tym zmensil, po tom druhom zbrusovani to skusim tiez:-). Inac, ked si prechadzam po koreni, uplne citim, ako mam zväcsenu (vystupenu)celu tu kost na koreni a na lavej strane aj ten hrbolcek a viem urcite, ze ked mi dal dole dlahu, bolo to pekne hladke a z profilu nizsie, ved som sa na seba skoro nepodobala, no cim dalej od operacie, tym je nos skaredsi, strasne sa pre to stale trapim. Bojim sa, ze ked mi to pojde zbrusit, este stale to nebude ono, lebo na kontrole mi vravel o pol milimetriku, hoci ja by som odstranila minimalne 2.