Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Je tu niekto po operácii nosa? Lebo ja som po... 1.júna sa skončili moje komplexy a preto sa len chcem opýtať či je tu niekto kto to tiež už podstúpil aby som sa porozprávala o tom aké má kto pocity, pretože premňa je to niečo neopísateľné a som veľmi šťastná ....
CHANTAL333
jasné, že budeš slečna Mgr.Krásnonošteková :)))
Mne je jedno, ako mi to spraví, ja som v stave dať sa rezať bez umŕtvenia :)) Ale asi mi to len nejak lokálne napichá.. Uvidíme čo bude. Potom sa ozvi, ok? :D
Jana C
a bude ti to robit bez lokalky ?super je ze sa to da urobit ambulantne moja, ja sa ozvem az po statniciach:-)dufam, ze uz budemslecna mgr:-)a potom uz aj slecna krasnonostekova:-))))))pekny den zlatko
Môžem sa ešte spýtať?
Moja mamina si dala spraviť nos už dávno (aj ked netuším prečo keďže jej nos vyzeral lepšie asi ako teraz) a vôbec som si to nevšimla ale keď ma na to upozornila tak už tú zmenu vidím (nič moc to ale nie je) no nebola operovaná u MUDr. Kováča tak ja hádam lepšie dopadnem.
Mali ste nejaký problém s tým, že ste si museli zvyknúť na svoj nový vzhľad?
00ariana00
dobrý, áno pamätám sa :)) Určite bude spokojná. Dr. Kováč je naozaj odborník na svojom mieste. Ste super mamina, že ste svoju dcéru podporili. Teraz už len čakať, ako sa to ustáli. Ale najhoršie už má za sebou. Držím jej päste :))
JANA C
Dobrý deň, chcela som sa poďakovať neviem či si spomínate, ale asi pred dvomi mesiacmi ste mi poslali kontakt na prim. Kováča. Operácia bola pre moju dcéru. V pondelok sme to absolvovali, ale už teraz som spokojná aj napriek tomu, že ešte nevieme aký bude konečný výsledok. Je to ešte veľmi čerstvé a sprievodné javy....však viete o čom hovorím. Ale keď vidím tú spokojnosť a šťastie v očiach dcéry neľutujem, že sme sa rozhodli a konečne to absolvovali. Teraz len dúfam, že všetko bude OK ešte raz ďakujem
JENN01
spýtala som sa na to.
S1M
tiež som musela vysadiť. V príbalovom letáku je aj tak uvedené, že by sa mala vysadiť minimálne 6 týždňov pred plánovaným zákrokom
JanaC
A ty si dr Kovačovi sama povedala o tej priehlbinke alebo to zbadal sam a navrhol riešenie bez toho aby si mu to ty ukazala?
Taaak dnes som bola na konzultaci,termin mam 3.8 a bude to dost komplikovane :/
Inak beriete antikoncepciu? Tiez ste ju museli na 6 tyzdnov pred operaciou vysadit???
CHANTAL333
Mica, veď to mám stále opuchnuté a jazva je relatívne čerstvá, tak ťa nebudem strašiť :)) Na opku nemysli, lebo naschvál sa niečo stane. Ber to v pohode. Ak som správne pochopila Dr. Kováča, tak vypĺňať mi to bude rozdrvenou chrupavkou, či takým niečím :)) Ale dúfam, že keď mi to odpuchne, tak ryha nebude taká viditeľná..