Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

chantal333

jana c
a cim to bude vyplnat?pokial sa to da ambulantne tak to je super, to sa potom moja o teba"nebojim" :-)
ja idem 15. a dufam ze to uz vyjde, prtoze kamoske to uz treti krat nevysl o (menstruacia, choroba, choroba), tka ja ln na seba davam obrovsky pozor:-)
a cicus fotku som od teba chcela, posles?ak ano tu je mail: chanal333@azet.sk
posli pred a po nech vidim rozdiel a nech ma to vyburcuje este viac:-)pekny den pa

Jana C

CHANTAL333
na Lennyho asi nie :( Priehlbina tam stále je. Asi mi to bude musieť ambulantne vyplniť :-/ Ale nech, prežila som aj horšie veci :)

chantal333

jana c
a jani ta priehlbinka sa uz zmensila, zrastla alebo neviem ako to povedat?a uz mi posles fotecku?mimochodom ides na lennyho?

Jana C

CHANTAL333
neboj, štátnice zvládneš, aj opku :) Bola som v utorok na kontrole. Zvnútra mám všetko zahojené, len zvonka je ešte stále opuchnutý. Nejako sa nechce zmenšiť :( Že aj pol roka to môže trvať. Tak trpezlivo vyčkávam :)) Držím ti päste!!!!!

chantal333

jana c
ahoj jani uz som to tu dlsie nesledovala lebo mam o tyzdens tatnice, tak sa ucim, ale chcem vediet ako sa mas ako si dopadla?
ja mam termin o dva tyzdne tak sa modlim k bohu aby mi to uz teraz vyslo

chantal333

slnko26
a vedel by si vypocitat aj mne?ak ti dam termin opky a skusila by som aj statnice potom vyskusat:-)
samozrejme ak budes suhlasit..