Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
ruso
Ked ti spadol na nos rebrik a nemal si tam ist kedze si podpisoval nejaky papier ze beries to na vedomie a doktora tak lahko neoklames tak neviem.
Nespokojnost pacienta sa tiez ráta ako reklamácia?Reoperácia sa robí zdarma?
s1m
tak drzim palce nech sa rychlo vyliecis :)
ja sa len modlim aby priroda zastrajkovala a oneskorila sa inak..... :)
papaja
Hovor mi nieco :( Ja som dostala vcera malu nadchu. Dufam, ze sa z toho zajtra dostanem. Kupila som si IMMUNAL a davkujem si to, echinacea zatial nesklamala tak uvidim. Ah jaj:(
s1m
staci len ekg
no uvidime ako dopadneme,ja mam teraz strach ci tam vobec pojdem,nejak mi nieco zrejme dojde skor ako som cakala :((
MARTINA500
pred 18kou ťa určite nikto operovať nebude
MALAMAMA
mne Dr. masáže zakázal a české baby píšu, že okrem ČR to v žiadnej inej krajine neodporúčajú...
ahojte ja mam 16 mohli by ma operovaT uz aj teraz?potesi ma aj nejaka fotka ak by bol niekto ochotny poslat mi ju dakujem :)
All
Radím Vám dodrziavajte pooperacnu disciplinu....nerobte na nebezpecnych miestach som ani nie 2 tyzdne po opke a dneska som robil na stavbe nechtiac mi spadol na nos rebrík.....to je opuch boa..
papaja
Prave som pocula ze v teple sa to tazsie hoji, hadam to nebude moc vadit.. Ja nemam RTG. Je potrebny?