Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
MALAMAMA
rozdrvila kocky ľadu, dala do 2 sáčkov, aby to netieklo :) obalila vreckovkou a capla na tvár :))
IVA_
prepáč, ale ja homeopatikám neverím. To mi tam tesne po opke môže streknúť Diprophos a odpuchne mi to hneď, ale výsledok je neistý. Treba to nechať vyzrieť a nie silou-mocou tlačiť na prírodu. Toť môj názor :)))
Baby ktore ste po operácii, ak chcete kupte si v lekarni homeopaticku masť Traumeel, mne to lekarka odporučila po operácii, že mi to odpuchne namiesto o pol roka o 3 mesiace. Je to na taketo pooperačne zlomeniny, opuchy...
S1M
ja o ňom pochybujem už od začiatku a nie som jediná. Operácie sa naozaj nemusíš báť, len zatvoríš oči a ked sa preberieš, bude po tom. Žiadne bolesti, nemusíš sa báť :)) Držím päste!
SIM
drzim ti moc zajtra palceeeeeeeeeeee :)....vela stastia!!
s1m
tak ti zajtra straaaaaaaaaaaasne moc drzim palce nech ti to vyjde podla tvojich predstav a bez komplikacii a nech je vsetko super,budem na teba mysliet :))
S1M
A ták v podstate sa mi nist nestalo mam to v povodnom stave
Jana C
Ja idem zajtra a dufam, ze nebudem mat nadchu ani nic take aby ma doktor zobral. Uz mam z toho zvlastne pocity.
Jana C
Ak naozaj bol tak je to blazon, ked isiel makat na stavbu po operacii. Uz o nom fakt pochybujem.
S1M
hádam mu neveríš, že bol naozaj na rhinoplastike....