Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?

papaja

s1m

ja neviem,ci by som si dala ten permanentny,videla som ich dost ale maloktory sa podaril a neda sa to zvratit ked to raz mas urobene
ten lipoc.mi pride ako to,co mali kedysi v avone a to mi pomohlo,neviem,ak to zajtra zozeniem v lekarni tak to kupim a budem dufat :)
neuvazovala si aj na zvacs.pery plastikou?
ako nie injekcie ale normalka narezat a prisit?

S1M

papaja

A ides si teda kupit Lipoceutical? Ja som tu peru konzultovala so znamou z kozmetickeho salona a vravela ze botox urcite nie ze vyvalis za to vela penazi a nevydrzi to a ze implantaty robia hrcky, vraj permanentny make up 1mm nad perou to spravi. Takze teraz vobec netusim.

papaja

liza 8

to vies treba mat nadhlad :)
no ved to keby mi to odpadlo ako michaelovi a potom kto by to hladal pod sedackami a bohvie kam este by sa odkotulal :)
vidis,ja sa nic toho doktora nepytam a potom to takto dopadne,ze nic neviem a vsetko musim riesit tu :D
boze a zacala som uvazovat o zvacseni hornej pery,ide to dolu vodou so mnou :)

liza8

papaja

aha:D...ty si teda teliatko...ale normalne ta zacinam mat rada, si spravna baba:)...ze nerozpadne vo vysinach:D...tak to hadam nie. Myslis, ze by ti ta spicka odletela ako michaelovi jacksonovi?:D JA by som si asi dala este tak tyzden zotavovacku a potom:)

papaja

liza 8

do anglicka ee,este by som chytila prasaciu chripku :)
chcela som ist niekde na vikend letecky,no neviem,ci mozem s takym novym nosom,aby sa mi nerozpadol kdesi vo vysinach :)

liza8

papaja
ty sa kam uz chystas?:D...naspat do anglicka?...trdielko...si friskaaaaaaaaaaaaa:D:D...drzim palec...ale na tom papieri od primara, ze co nie po operacii, tak vsade tam je, ze unava a podobne, je po dobu 1 tyzdna....tak ja si myslim, ze ked sa uz budes ty citit fit, tak mozes:)

S1M

Baby,
Po akom case sa rozpustaju stehy? Som tyzden aj par dni po operacii a dnes som vyfukala pravdepodobne steh. Je to normalne???