Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Oriesok
Presne! :) Ja som mala lavy zarezanu v spicke a tlacilo ma to a v pravej som mala pocit ako keby som ju tam vobec nemala a pritom tam bola. Ano krv tecie kusok. Ked ti to vyberu tak este 2 dni to bude take a potom uz len odpuchas a po 2 tyzdnoch dychas v pohode ;)
Sim a tiekla ti potom aj krv z nosa ako ti ich vybral? A asi to aj štipalo pri vyberani, že? Ja to mam akoby zarezane v špičke nosa :-(
Oriesok_
Ano nedalo sa mi dost dlho dychat.
papaja
Nieco take ako chrasticky a zachytene sopliky tam je :D Zachytava sa to tam lebo su tam stehy. Ja to len vyplachujem Sterimarom alebo zoberiem vatovu tycinku, namocim ju do bylinkoveho caju a jemne vymetam :D
Robili vam niekomu aj prepažku v nose? A tiež ste nemohli dychať nosom celý týžden až do vybratia tych umelych dlažok? Lebo ja mam uplne upchty nos. Hruuuza :-)
s1m
ja som si vcera kupila dalsie balenie,beriem ho este tak 3x2,pre istotu
naplast by som uz nosit nemusela podla doktora ale na noc si ju radsej davam
mne uz tiez odpucha,zda sa mi byt dobry zatial,uz aj dychat sa da dobre tak som rada :)
pocuj aj ty mas vo vnutri nosa pod spickou akoby chrasty alebo take cosi?
papaja
A inak ako nostek? Ja som dnes dobrala wobenzym a neviem ci ho mam este brat, asi to necham teraz na prirodu. Som v takom stadiu ze opuch z vonka velmi nevidno ale z vnutra ho citim. Mam viac opuchnute v lavej dierke, ako stale. Nechala som si este naplast. A ty ako?
s1m
no na tej web stranke som nasla aj akysi botoceutical tak sa asi zmasakrujem komplet :D
papaja
Ja som citala aj o Interclinic v BA, je ich tam dost kde to robia.. Mozno v BA by si v lekarni nasla aj ten Lipoceutical, ale podla mna je najjednoduchsie a najlacnejsie co som pozerala objednat si to z -odkaz odstránený- ak sa nemylim. Ja nad tym uvazujem ;)
s1m
no dnes som bola v troch lekarnach a ten lipoceutical nikde nemali tak neviem :(
ja som skusala rozne ruze a lesky ale aj ked boli niektore ok,nebol to dlhodoby efekt takze ked som to zmazala bolo po tom
neviem ale v blave robia na eshetic klinike rozne zakroky a maju vela moznosti na vypln pery
papaja
Bojim sa jaziev ;) Vies, dalsia operacia a tam kde zvyknu rezat je zvycajne pod nosom, vytiahnu ti hornu peru vyssie a zase prisiju.. Odporucaju tam asi polroka ci rok pauzu medzi operaciami. Hladam nejake jemnejsie riesenie.