Ahojte, má niekto z vás nejaké skúsenosti s plastickou operáciou nosa? Uvazujem nad tým, ze tento zákrok podstúpim, ale este si nie som úplne istá? Viete mi nejako poradit?
Estetická operácia nosa: Áno alebo nie?
Ahoj Keituskaaa ja na tvojom mieste ak by som chcela spraviť aj tie nosne dierky tak by som povedala že chcem aj napriek tym jazvam. Veď tie sa daju zatial, kym vyblednu zakryť make upom, ale tie velke nosne dierky by ti tak zostali do konca života a to by ma štvalo že som si to nedala spraviť. Tak skus to povedať tomu chirurgovi. A on by ti mal vyhovieť a nie ťa odhovarať.
Keituskaaaa
boli by tam jazvy, ale zevraj casom zmiznu:)...lebo ti to musia narezat po bokoch nosa a prisit blizsie...aspon tak som to kdesi citala:)
ALL
ak niekto používa Avamys a míňa sa mu, mám čisto nové balenie, nepoužité. Bohužiaľ mi spôsobuje neznášanlivosť kontaktných šošoviek, tak ani nedoberiem balenie, čo mám načaté a to nové som si dala zbytočne predpísať....
Ahojky....o mesiac mam operaciu v Piestanoch v Medicentre,ma niekto skusenost prosim vas?Budem mat operovany koniec nosa,mam ho siroky a aj maly hrbolcek,ten bude len zbruseny?bolia velmi injekcie?kolko ich je pri lokalnej?inak chcela som si dat zuzit aj nozdry ale pan doktor mi povedal ze vobec netreba a boli by tam jazvy je to pravda?ja som vemi chcela..;(
S1M
Na reoperácii sa daju doladit iba mensie detaily nie?Neoperuje sa celý nos...
papaja
Tak je napuchnuty ale o 100% lepsi ako ten stary :) Sice je zatial podla nozdier nesymetricky ale to sa myslim napravi ked odpuchne. A ty?
s1m
mne sa dnes zda ze mi nejak napuchol :(
neviem ako dlho trva ten odpuch ale asi po troch mesiacoch to nadobudne nejaky ten konecny tvar,niekde sa sice pise,ze sa formuje aj rok,ale podla mna ten prvotny opuch mizne tak po par mesiacoch
a inak ako,paci sa ti? :)
papaja
Myslim, ze uz nie :) Aj ked ono to nie je zase moc zdrave ani ked by si nebola po operacii. Ale tak malo by to ist prec soplikmi ak tam bude zadymene :)
Nevies po kolkych tyzdnoch nos odpuchne tak ze uz nie je taky gulaty opuchnuty ale chyti svoje tvary???
s1m
uf,tak to mam aj ja :)
ja vytieram vat.tycinkami poctivo ale ono to fuuuuurt nechce ist von a znervoznuje ma to tam :)
nevies,ci by mi moc uskodilo keby som sla do zafajceneho prostredia?ako nejaka restika,klub a pod?
Oriesok
Oprava.. lavu.. No a nestipe to, vyberanie je nic. Len ti tam nieco odstrihnu na dlahe a vyberu, to neboli, neboj.