ahojte baby. vazne uvazujem ze by som isla na liecenie. neviem ake su na SR "ustavy". zasa nechcem byt zavreta v kazajke... prosim, napiste ak ste uz niektore boli, ake to tam bolo, co ste robili, jedli a hlavne KDE JE TO A AKO DLHO TO TRVALO CI TO POMOHLO... vdaka . piste pls
kam na liečenie PPP ???
bola som tam iba mesiac,ale potom som musela každé 3 mesiace chodiť na kontroly asi rok,teraz mám už našťastie od nich pokoj,lebo platnosť tej ich ,,dohody,,ktorú som musela podpísať už vypršala...
PUSATE, a ty si tam ako dlho musela byť??? a keď ťa pustili, taak si ešte tú nemocnicu musela navštevovať??? ďakujeem za odpoveď...
ja som bola v pezinku, ale ja som sa tam liecila na depky a uzkost, myslim ze je to tam fajn, odporucam...
jedálny lístok v blave:
r:2 krajce chleba s nejakou trapnou pomazánkou/2sladké rožky s ramou a medom/3kusy bábovky/2šišky s džemom a kakao/biela káva
d:jablko/banán/2mandarínky,v nedelu a stredu zvolenský smotanový ochutený jogurt
o:kadečo varené,väčšinou mäso a dáka omáčka s prílohou a nejaka polievka...
olovrant:rožok s dačím(nutela,syr)/kus bábovky/závinu-ako kedy a čaj
večera:tieš kadečo:zapekaná cestovina so zeleninou/žemlovka/parené buchty/bublanina/krupic.kaša/rezance s makom...a v stredu a nedelu je suchá večera:2krajce chleba s paštétou a paprikou
2.večera:jablko/banán-ovocie,a v nedele a stredy býva puding s piškotami
výkrmňa jak pre prasce-no more
Poznam viacej dievcat, ktore si vyskusali obe nemocnice a ony lepsie ohodnotili Pezinok. A zaroven som sa v Pezinku liecila aj ja kvoli depresiam a okrem toho som tam bola dva krat na praxi....skvely pristup ma personal.
Ale v podstate ak si presvedcena, ze sa chces liecit a skoncovat s ppp, tak je jedno kam ides....zalezi to len na tebe
Deee,podľa čoho usudzuješ?
Napíšte prosím jedálny lístok aspoň približne z jedného dňa v Bratislave
jednoznacne pezinok
ja neviem,kde mi je lepšie ísť.Či do Pezinka,či do Bratislavy.