Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Super recepty

[zruseny12]

skazaton_,len si myslis,ze to nikto nevie ja som tak vymyslela zmrzlinu,a tak raz som zase robila zmrzlinu a po ruke som mala vajecny konak...tak ma napadlo pridat do zmrzliny vaj.konak....a o tyzden som pocula ako v radiu hovoria,ze v rusku vymysleli novy druh zmrzliny z vajecnym konakom....tak to som sa nasmiala....:0)))).........lebo ja som to prave pred tyzdnom urobila a o tyzden toto povedia v radiu....a fakt to bolo z mojej hlavy...len taky pokus....takze niekde na druhej strane republiky moze toto iste robit aj niekto iny....ja som svoje recepty posielala aj do casopisou...

skazaton_

ja sa vyucujem za kuchara, a recept zatial nepoznam ziadny, ale jeden som vymyslel svoj vlastny ked som mal asi 9 rokov , nepomenoval som ho este vlastne ani, ale moze to byt CoCo koktejl a'la skaza ,, jeho kuzlo spociva v jeho tajnych ingredienciach a to je :
Navod pre spravne pripravenie pokrmu CoCo koktejl a'la skaza : Prisady : 1.)Granko kakao
2.)Mlieko
3.)Pohar
4.)Cukor
5.)Mraziak
6.)Elektriku
7.)Ruky

Postup, do pohara vysypeme granko kakao zhruba do stvrtky az polky pohara, dalej asi do dalsej stvrtky vysypeme cukor , trosku premiesame , vlejeme mlieko studene cerstve, pomiesame , a hodime do mraziaka ,nehame to mrznut strasne dlho, Vysledkova chut zalezi cisto na tom kolko tam toho pridate , nezahanbite sa neexperimentovanim ! vysledne to bude chutit ako fantasticka osviezujuca zmrzka, alebo pri zlom pridavani ingredienci to bude strasne sladke a budete z toho velmi zdegenerovany a nerozchodite to ... takze nech chuti , je to cisto moj recept ktory som vymyslel len ja sam , nikde to nenajdete (aspon dufam) ,, dik za pozornost, potom pisnite ci chutilo ...

inka

mate radi avokado?ja zboznujem
2 avokada pre tych co ho zboznuju vydlabeme do misky,pridame stavu z jedneho citrona,osolime,pridame pretlaceny cesnak,pochutkovu smotanu,trochu korenia.podavame s bagetami,chipsami ja zboznujem tie cesnakove suchariky,tak isto super pohostenie dame do misky anamacaju si podla chuti.mozme obmenit a pokrajat do zmesi duzinu bez jadierok a supiek rajciny 2 a trochu posekanej maty

inka

pečeny baklažan:
prepolene baklažany poukladame na plech,osolime,pokvapkame citronom a olivov.olejom,upecieme prikryte asi 30 min.po upečeni vydlabeme zmiesame s pretlačenym cesnakom a jeme s toustami a ke ds anam chce este chvilu pohrat ,tak ja ich poukladam na trojuholnicky toustov alebo nakrajane bagety,posypem parmezanom alebo inym syrom a dam na 5min zapiect spat do truby.vynikajuce pohostenie ak mate radi grilovanu zeleninu

mira

Kukuričný škrob v množstve 1 lyžička v spojení s cibuľou, zeleninou a bylinkami nezaťaží. Zaťažil by, keba sa použil v spojení s mliečnymi výrobkami, múkou, mäsom,ovocím ťažkými tukmi. Je tam zázvor, ktorý rozprúdi tok energie a tak isto tie zelené zeleniny.

DYŇOVÉ PYRÉ
Tvrdú oranžovú malú dyňu /hokkaido/ nakrájame a dáme variť v troche vody. Po zmäknutí asi po 15 min. pridáme nakrájané bylinky / v zime sušené alebo korenie typu bazalka, saturejka, cesnak/ Ochutíme kvalitnou sojovkou a na zjemnenie dáme trošku sójovej majonézy. Rozmačkáme na pyré.

kimka

Tiez je rychle a fajne umyt zemiaky v supke, nechat vysusit, prekrojit na polovicu po dlzke, naukladat na plech vedla seba, osolit a dat upiect do truby. Pred koncom mozme na vrch kazdeho zemiaka pridat platok slaninky. Ja k tomu zboznujem taku natierku z bryndze, ktoru si natieram na zemiak.
Natierka : zmiesat bryndzu, trosku masla, cibulku alebo pazitku, cervenu mletu papriku, vegetu.

[zruseny12]

Prajem pekny den....ja uz nebudem opisovat recept,najdite si temu:PAPIER NA PECENIE-tam som pisala recept moj vlastny na zmrzlinu,ale mohol sa s nim uz niekto stretnut,lebo som to uz pred viac rokmi pisala aj do casopisu...

krbka

mira, ty pouzivas kukuricny skrob? nezatazuje telo? nie je lepsie pouzit miesto skrobu na zahustenie celozrnnu muku?

inka

jarna pochutka moze byt chutna a zaujimava,ale ja bylinky moc nepoznam a obavam sa ze by som mohla aj rodinu potrovit.