Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

jetka: a co ti brani v tom, zamknut sa v izbe, alebo vyjst na balkon a zacat rozmyslat? vziat si pero a papier a napisat si vsetky myslienky, ktore ta napadnu..tie dobre, aj tie zle- tie pre ppp. musis sa na vlastne nohy postavit sama, to nikto nespravi za teba, musis chciet.

jetka

keby som sa teraz dostala niekde do takeho vakua, kde by som mohla ostat poriadne dlho a porozmyslat, ale fest porozmyslat o mojom zivote...a poriadne sa nadychnut...uuuplne zhlboka a zacat od znova... plna sily, bez pochmurnych myslienok, bez jedla...

jetka

a co rano???zajtra to bude take iste, nic sa za ten cas nezmeni...ani ja ani moja psychika sa nezmeni. Keby som teraz mala pri sebe nieco do coho by som mohla kopat, buchat a hresit...to by mi mozno pomohlo, vyventilovala by som sa...ale aj tak, co potom? zasa nic nove... vsetko po starom...:(

misha

lenuška, tiež chodím na prechádzky sama..ja totiž nemám s kým:-(..Ale to sa napraví...Lenuška, a vieš čo? Ja si kupujem najradšej volnejšie oblečie, nie také úplne na telo, trošku nech je volnejšie...a hneď sa cítim lepšie a chudšia:-) Ale mne urobí radosť aj blbostička:-))
jetka, si tu ešte?

lenuska

presne tak..telo sa pocas spanku zregeneruje a aj mozog si odpocinie..a este ked sa snivaju dake pekne snicky...juuj..to je na nezaplatenie.. :) :) tiez depky a podobne stavy riesim spankom....osvedcena metoda...ale este predtym nez idem spat sa snazim porozmyslat co by sa dalo na tom zlepsit aby som sa tak necitila...sice to mi moc nepomaha ale potom ked sa citim lepsie tak viem ze to co som zhodnotila predtym tu situaciu bola skutocnost...

jetka

vsetko ma trapi. Hlavne to poondiate jedlo, ktore ma celu nici, potom aj skola, rodicia, prachy...Cely zivot je o nicom, kam to vlastne spejeme...?aky ma zmysel ze som tu?

misha

lenuška, to sme sa včera rozprávali aj so psychologičkou, že ráno je vždy aspoň o trošku lepšie...Mne keď je zle, depka, úzkosť, výčitky, zalahnem do postele, stane mi, že na chvíľku zaspinkám, a aj vtedy, po takom kratučkom čase spánku mi je lepšie! Dnes som urobila to isté po raňajkách. Zjedla som jogurt a 5piškótov. Neviem, čo sa stalo, ale nebolo mi psychicky moc dobre:-( Tak som si išla znova lahnúť, vyspinkala som sa, a už mi tak nebolo..A po obede zasa tie pocity, ale to som už vyriešila prechádzkou, a bolo moooooc dobre:-)..aj mi vytrávilo:-)

lenuska

tiez mam rada prechadzky..ale v poslednej dobe chodim na ne sama..je mi tak lepsie...ked idem medzi ludi je to z donutenia....z knih mam rada psychologicku literaturu a este aj filozoficku...tiez rada citam casopisy, nakupujem...ale teraz som velmi pribrala...nic na mna v obchode väcsinou nemaju...:( :( :( vrrrr....