Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
ti co maturujete..na akej ste skole???
misha,ty si myslis,ze kolko?
jetka ale prestan...vsetci teraz maju take väcsie oznamka..nahodou..je to pekne..nez take male prďavéé...tam nic skoro nevidno... :) :)
anka: dufam, ze nie prilis vela ;( ja neviem. podla toho, kolko toho asi zjes. prejedanie sa je subjektivny pojem...
misha oznamka uz mame...2 druhy..je to take ze z jednej strany cierne a z druhej fialove..take pekne vykrojene a tak..a to druhe je zlte s erotickym nametom.. :) :) :) heh..ale fotky este nie su..v pondelok sme sa boli dat fotit..a budu vraj az o 2 az 3 tyzdne...tak uvidime...
forever,ani ja som sa dnes neovladla s jedenim...kolko mozem pribat za den prejedania?
dievcata, my tu vsetci maturujeme a vsetci to mame ukradnute..:) to tie maturity nedopadnu dobre...
jetka no vidis...priatelia su dolezita sucast nasho zivota..o problemoch a nielen o nich..o vsetkom aj o radostiach sa treba podelit..lebo ak budes ticho nikto o nich nebude vediet..nebude sa mat kto s tebou tesit, smiat sa, a mozno aj plakat...komunikacia je najdolezitejsia v kazdej casti zivota...
lenuska nie stuzkovu nemame, ale boli sme na vylete v septembri v Prahe, bolo tam super, ale teraz som uz doma a zasa ten stereotyp. a Oznamka uz mame ale vobec sa mi nepacia...take velke obryne a to je aj tak jedno..ved ich len porozdavam a bude po nich...o par rokov si uz ani nespomeniem ze som mala take otrasne oznamka. A ty?? uz mas? a stuzkova?
jetka, tak ja by som pod tým vlakom musela byť už dosť dlho...
lenuška,
vidíš, oznamka:-) Už sa nejaké chystá?:-) My sme mali takú nohu- chodidlo, to nakreslila spolužiačka:-)