Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

preboha, jetka. ty si moja sestra, o ktorej neviem? uz vies, aku chces mat specializaciu? ja by som chcela robit patologiu. a kam ides? UK?

anka

tak prepac mishi,ze som sa to sptala,ale hrozne ma to trapilo...len tak som to chcela napisat,ani neviem preco,lebo sa toho bojim

misha

anka, prečo sa pýtaš mňa? Ja sama neviem...Ako mi bolo povedané cez víkend, každý organizmus je iný..záleží aj od toho, či si sa naozaj prejedla, a koľko, alebo Ti to nahovára len anorexia...

forever?

ja maturujem na gympli

anka: ja som dnes zjedla asi 10 jablk a plus par poharov mlieka. na obed nejake cestoviny s nicim. nemam chut nic robim, nechcem nikam ist, chcem lezat.

jetka

forever? som z vychodu z maleho okresneho mesta.no proste diera zakopana :( a moj plan???tak ja som ako jedinacik u nas v rodine povazovana za najsuper dieta, ktore vsetko vie, je sikovne, vsetko zvladne... ved studujem na gymnaziu a na mojom vysvedceni este nebola horsia znamka ako jednotka!!!!mama si mysli ze som hyperinteligentna, ale ja mam vacsinou len stastie alebo sa viem vykrutit pri skusani.ved idem na vysoku na medicnu, tak som najlepsia...ale to su take bludy...ja bys om chcela byt lekarkou lae neviem ci to zvladnem...to je len sen mojej mami, ktora chcela byt tiez lekarkou...

misha

anka, ja som mala cez víkend tú istú otázku..myslela som, že som cez víkend strašne pribrala, a dnes som sa poobede odvážila, a nič!
BABENKY,
nehnevajte sa, ale ja idem radšej off. To je strašné tu čítať:-((( Všetkým vám prajem dobrú nocku a zajtra nech sa vám všetkým darí.