Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

Alternativa

Ano, ale kazdy sa ma sancu menit. Cize z tych umindrakovanych dievcatiek, ktore sa boja vyjst von, lebo budu asi "tucne", sa treba zmenit na zdravo sebavedome mlade zeny. A co k tomu treba? Rozhodne nie vychudnutu postavicku, ktora sa klepe od zimy, hoci inym je teplo, ktora vybuchne bez dovodu na blizkych, ktora vidi v zrkadle len seba, ktora setri na tom nevyhnutnom - na jedle.

forever?

alternativa: ja potrebujem pocut presne taketo veci, ake vravis ty. materinske prefackanie..:) to si napisala pekne.
vies, dokonala som bola mozno pred tym, nez to vsetko zacalo. teraz som taka, ako si napisala- skareda, smutna, bez zaujmov, s depresiami a X zdravotnych problemov k tomu. dokonala? :)

Alternativa

Ahoj dievcata, neda mi Vas aspon nepozdravit, lebo fakt dnes padam "dole nosom". Takze podme : ...dokonale, krasne, najlepsie - to su crty chorych na PPP. A aka je pravda? ...prilis chude, plne depresii, ktoru "uspesne" prenasaju aj na okolie, so smutnym, nevyraznym pohladom. Okrem toho asi najdolezitejsieho - teda znicenych nervov, mate znicene zuby, zaludok, ladviny, problemy so srdcom, nemate zaujem o okolie, skolu, ziadnu napln dna, len rozmyslat o svojej "dokonalosti". Verte, ze tieto slova myslim uprimne a hlavne dobre. velmi by som Vam chcela pomoct. Ale mozem to robit len takymto materinskym prefackanim. Zamyslite sa nad mojimi slovami, ci nie su pravdive. A pouvazujte, ci toto je ta dokonalost. Dokonalost a krasa cloveka je predsa v comsi celkom inom. Ale to Vy viete. Skuste tieto dve dokonalosti porovnat a rozhodnite sa pre tu spravnu, ktora urobi stastne Vas i vase okolie. Tak ako? Musite predsa zabojovat.

forever?

ale ty to mozes napravit, preboha. nezomerias, mozno si myslis, ze si uz davno mrtva, ale kym dychas, kym ti bije srdce, stale zijes. a stale mozes spravit nieco velke.
mozno ani nemusis robit prave velke veci. the little things. o to ide v zivote. o malickosti, ktore ako puzzle vytvaraju obraz nasich zivotov.
tym, ze budes hovorit, aka si zla a strasna, tym nikomu nepomozes. nepomozes ani sebe. ked si zla, tak fajn. si zla. tak s tym nieco urob! zmen to! bud dobra!

anka

nie nebojim sa nicoho...a urobila som uz vela zleho,viac uz nemusim,a vsetko co by malo aku-taku cenu som si pokazila tymto...