Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
anka, vies, ze sa volas rovnako ako moja mama, ktora na nasledky anorexie zomrela? pripomenula si mi ju teraz, tymto vyrokom.
vies, zomries. ja zomriem, vsetci zomrieme. ale zomriet sa da inak. zomriet sa da aj stastnym. nejde prave o to v zivote, aby sme umierali stastni z toho, co sme vykonali? bola by si stastna, keby si teraz umrela? nebojis sa toho? neboji sa, ze si este nic neurobila?
ja viem,ale nemozem inak,naozaj,aj keby som mala zajtra zomriet,ani tak
ja to chapem, ja to mam tiez tak. je tazke sa s tym rozlucit, ked ti to dava tak vela... pocit istoty, ze tu s tebou vzdy nieco bude, ze nebudes sama... ale vies, to, co ti da, to si ta svina berie aj s urokami. nenapadne, ale berie. vykrada ta, az raz z teba nic nezostane. f
ja momentalne nie,ale je to premenlive,a fakt ma to mrzi,ze to sem pisem,ale citim to tak,tak mi prepacte,nie ze tu zjtra budu na to poznamky,a nech aj su...proste to tak teraz citim
ja asi chcem. dnes som nad tym velmi vazne premyslala a CHCEM BYT OK. co ty, anka?
a chcete byt ok?
anka: ja mam acko trochu flashnute s beckom, takze... takze jem vlastne tiez:(
jetka,to ja som to nielen citala,ale aj tomu verim:-(
jetka: mne, ked psychologicka povedala, ze mam velmi vysoke ciele, akurat som sa nad tym pousmiala. vysoke ciele? mne sa zdaju normalne, bezne... ale je to tak. perfektcionistky, dokonale, krasne, najlepsie.
hej,ale 3krat som bola "in hospital"ale ja aj jem,ale v hlave to mam uz 4 roky