Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II

Príspevok v téme: Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
pišta

Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk

forever?

ahoj!
ja som si ako slicko na dnes vybrala pekne poupratovany byt..:) to je kraaaaaasa. a mozno aj pozehlim..hmhm:)

alti

Tak ake sklicko ste si kazda vybrali na dnesny den? Ja som sa rozhodla pre zdrave sebavedomie. A vyligotala som ho velmi jednoducho - isla som ku kadernicke, cize dnes som za peknu a cely den hladam dovod, aby som sa usmievala. Ak aj nie naozaj, tak aspon mentalne :D.
Mishka,
vsetko patri k liecbe, neboj. A staraj sa o to svoje sklicko do mozaiky :D. Pa

misha

Dievčatá, takže ja si dnes zoberem prvé sklíčko a to- Žiť aktívne, t.j. nepoznať slovo nuda. Skusím sa dnes čo najviac zamestnať..

alti

Dievcata,
mate tu radu od Forever? - ZACINAME POZITIVNE. No a supnite si do vrecka len jedno, jedinke sklicko z nasej vcerajsej spolocnej mozaiky. A starajte sa on, aby sa zacal krasne ligotat :o). Pekny den vsetkym

misha

Dievčatá, idem spinkať, prišla som len vypnúť PC. Napíšem ten jedálníček, ktorý chcela zuju vidieť. Prepáč zuju, že nebol podľa plánu, ale na zajtra už pripravený mám..Takže dnes:
8h- jogurt activia a 5piškótov
12h- 1/2porcie zemiakov so špenátom
16h- 1 veľké jablko
18:30- graham. rohlík, trochu karfiolu.
Dnes som sa poobede vážila, a nepribrala som z toho víkendu.
Prajem vám pekné sníčky...Pá