Milé (mladé) dámy, možno sem-tam páni :)
Pokiaľ sa vám priplietla do života anorexia alebo bulímia a chcete sa z nej dostať, môže vám pomôcť aj táto stránka.
Podnet k založeniu tejto témy dala Alternatíva, Igris, Z-uzka a ďalší...
V žiadnom prípade táto téma nenahrádza lekársku starostlivosť!!!
Akékoľvek pochybnosti konzultujte s vašim ošetrujúcim lekárom!!!
Píšte, pýtajte sa, na druhej strane, kto má skúsenosti názor, ako na to, NECH NAPÍŠE PRÍSPEVOK.
Podržme túto tému Qveci. Ak sú iné otázky, ako strava, píšte do tém, uvedených nižšie
.
Zdravie a radosť na tejto planéte je pre všetkých - AJ PRE VÁS.
Ale bez vašej aktívnej pomoci to zdravie sa vám bude vyhýbať.
Takže, aby sa vaše zdravie na vás takto usmievalo, : )))))))),
ZABOJUJTE !!!,
Súvisiace témy:
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
www.zdravie.sk
Strava, Anorexia, Bulímia-boj vyhráš II
kiky, našim sa nič nechce...oni by na prechádzku neišli:(...a to, že chceš pribrať- to je skvelé:) Držím Ti palečky:) Koľko teraz vážiš? A viem, že je to ťažké, ale ty to zvládneš, máš na to, poď do toho, všetci Ti tu fandíme!!!
kiky, tiež sa tak cítim, ale je to lepšie, než včera...Mamka teraz tiež varí:(...ale rozmýšľam, že pôjdem najskôr na prechádzku...
ajoj, kiki. Hej, polepšilo. Je mi lepšie, hoci sa cítim jak prasiatko:(....a ty? Ako sa cítiš?
Ajoj, iriska:)
miska,dakuje,na tvoju otazku zatial neviem odpoved.opytala som sa mailom jednej kamaratky,ale este neodpisala. zatial by som ti navrhla,aby si aj ty napisala nejakej psychologicke,vies,tej tvojej znamej.snad bude vediet vic.
paaaaa ja som ok,stale pijem. aspon jem pomenej :))
iriska, máš mailík.
zalozila som si temu potrebovala som sa nieco spytat ohladom snou vyzna sa niekto v snoch?