Poriadny make-up

daniela1111

ja mam suchu plet.Pouzivala som make-up od vichi,po pol roku sa mi zacali robit vyrazky,potom som mala od Diora-ten mi robil hrozne flaky,lancome-ten tiez, teraz pouzivam od SHISEIDO-ten vodeodolny faktor 40,a konecne som spokojna.Prekryje vsetky nedostatky,a ani vecer nemam flaky.Ak mozem poradit,skocte do parfumerie,vypytajte si vzorky a skusajte.

annnka

A ktory vydrzi najdlhsie tak ze aj dobre kryje??????Potrebujem si taky kupit lebo stuzkova sa blizi a nechcem aby mi zliezol,musi mi dlho vydrzat.Prosiiim poradte.

lusyia85

Ahojte dievčence!poradte prosim nejaky vhodný make-up.liečim akné s kožnou, ale tá mi ohladom make-upu nepovedala nič. mam dost mastnú plet a potrebujem taký make-up ktorý prekryje to hnusné akné a nebudem mat z neho lesklú,mastnú plet....dakujem mooc

aknel

no, ja som lasting performance pouzivala a mozem ti zarucit, ze akne 2. stupna ti na 100% neprekryje...zbytocna investicia...

zuzickka

nevie niekto z vas ci je dobry make up a puder od la roche posay? chcela by som si ich kupit.mam mastnejsiu plet a bojim sa ze nebude dobry.a pocula som ze dobre prekryva, je to pravda?dakujem