Chcem sa Vas opytat, poprosit o radu, aky make-up je naozaj dobry, co sa tyka prekrytua. Mnohe slubuju vselico, ale ja cchem vediet, ktory ma spravi clovek bez tych chyb na tvari?
Poriadny make-up
ja mam suchu plet.Pouzivala som make-up od vichi,po pol roku sa mi zacali robit vyrazky,potom som mala od Diora-ten mi robil hrozne flaky,lancome-ten tiez, teraz pouzivam od SHISEIDO-ten vodeodolny faktor 40,a konecne som spokojna.Prekryje vsetky nedostatky,a ani vecer nemam flaky.Ak mozem poradit,skocte do parfumerie,vypytajte si vzorky a skusajte.
A ktory vydrzi najdlhsie tak ze aj dobre kryje??????Potrebujem si taky kupit lebo stuzkova sa blizi a nechcem aby mi zliezol,musi mi dlho vydrzat.Prosiiim poradte.
ja som sa na make-up vykaslala, veselo si chodim s akne po svete
super make up je lacome len ho tazko dostat kupitttttttttt
no, ja som lasting performance pouzivala a mozem ti zarucit, ze akne 2. stupna ti na 100% neprekryje...zbytocna investicia...
SUCHÁ PLEŤ - máte prosím Vás niekto nejaký fajn typ na makeup ale pre suchú pleť?
nevie niekto z vas ci je dobry make up a puder od la roche posay? chcela by som si ich kupit.mam mastnejsiu plet a bojim sa ze nebude dobry.a pocula som ze dobre prekryva, je to pravda?dakujem
Ak mam na cele akne II. stupna (viz na google ,,acne grade II") prekryje mi to Lasting performance?
Mne sa paci od avonu calming effects...