Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

Jessica

jaj babeny uz mi je zle z tych rozsirenych nezmyslov ako ze cokolada a sladkosti kazia plet- SPROSTOST! neviem kde to kto z vas pocul ci vycital ale neverte tomu jedine co sa tyka vyrazok zo stravy je tzv.jedenie ,,piate cez deviate´´al prilis korenena strava lepsie ako verit somarinam je plet pravidelne cistit ked mate vela akne chodit kozmeticke min.2x za mesiac a
co sa tyka make-upov mozu ich pouzivat aj baby ktore maju akne treba si pytat vzorky a presvedcit sa ako plet reaguje na dane zlozky ved kazda mate plet inu co vyhovuje jednej nemusi druhej verte mi ja viem o com je rec
odporucam ale napr.:
VICHY - Dermablend - prekrytie
Normateint - mastna,aknozna pl.
Flexilift teint - starsia pl.
MAXFAKTOR - Pan stick - tuhy,dobre kryje
L´OREAL - Tru match - aj ten kryje
co sa tyka Aknecoloru niekomu pomaha niekomu nie myslim ze nestoji tolko aby sa nedal skusit jedno je vsak iste a t.j. ze velmi vysusuje netreba ho davat na tvar vela

mimusa

PROSIM VAS,CHCELA BY SOM SA SPYTAT AKY MAKE-UP JE NAJLEPSI.MAM NA TVARI TAKE MISTA KDE SA MI VZDY SPRAVIA VYRAZKY.E UZ SOM ZUFALA,NEVIEM CIM TO MAM ZAKRYT ABY TVAR BOLA PEKNA HLADKA..NEMAM ODSKUSANYCH VELA MAKE-UPOV.PROSIIIM PORADTE MI KTORY JE NAJLEPSI NA PREKRYTIE..A TAK ABY NEBOL VELMI DRAHY..A HLAVNE ABY BOL DOBRY..VOPRED DAKUKJEM

mirusqa1981

Jednoznacne odporucam VICHY dermablend. Mam odskusanych viac druhov, ale na lepsi ako je tento som este nenatrafila. Mavam mastne a leskle celo a pri pouzivani tohto maku-up je to podstatne lepsie.

jacquelin

no tie make upy su velmi individualne..malinka napr.tvrdi ze ten cool mate nie je dobry.ja ho pouziwam a je super. mam mastnu plet a perfektne zmatnuje, mne nerobi ziadne flaky a odtien 103 true ivory mi perfektne sadne..ja ho zas vrelo odporucam..takze to je tak s tymi make upmi a inac wyzera strasne prirodzene...uz som ich vyskusala welmi wela ale tento je neporownatelne najlepsi zo vsetkych!!... aspon pre mna..

ivanuška

ahojte, ja som si kúpila Astor 3D 300 a vobec neni dobrý nič nezakryje je úplne oničom. Poradte nejaký fakt dobrý. Díky

malinka

Inac aby som nezabudla, perfektny make-up je Perfect wear z Avonu-neda sa zotriet ani zmyt vodou, bol super aj ked stal takmer 4 stovky, lenze mi ho ukradli :(

malinka

Cool matte od Rimmel vazne neodporucam, hrozna konzistencia, ktora je po rozotreti nerovnomerna resp. flakata, + strasne neprirodzena farba odtienov. Ten make-up mi lezi na polici a uz som stokrat prekliala jeho kupu. Inac ja mam hrozny problem s make-upom. Mam novorodenecky fliacik na bokoch nosa-tj. bordove popraskane zilky, k tomu nos mam velmi mastny, takze ten ,,make-up"(aj ked nakoniec pouzivam len lokalne svetly korektor Miss Sporty a transparentny puder Oriflame) musim menit priblizne kazdych 45 min. Ale uz sa chvalabohu v zime chystam na laser a tesim sa, ze si uz nebudem musiet nic patlat na tvar. Len nech mi to vyjde ;)

liuška99

mirulik odkazujem Ti že ak si dáš lahký krycí krém na denné použitie nič tým nepokazíš.. Tvoja pleť bude žiarivejšia... ak ked nemáš vyrážky..:D

liuška99

ja používam make-up Rimmel cool matte nedám naňho dopustiť..ľahučky, zjednotí pleť, zmatní.. a fakt za dobrý peniaz.. a ešte MF: Hypersmooth ten nemá konkurenciu...:D

elle

Mirulik, kludne si davaj make-up, sortiment je siroky, vyber si podla typu svojej pleti.. Urcite ti neublízi, naopak zabrani tomu aby sa ti pory upchali necistotami z ovzdusia, tie necistoty make-up zachytí, a doma ich iba krasne splachnes s vodou s tvare :-))