Poriadny make-up

kikaa

noo ja by som ten wichy welmi neodporucala na citliwu plet(w testoch dopadla celkowo znacka dost biedne..dokonca ju predbehla indulona:)..takze.. heh zdravotna sestra:nemas toho az tak nastudowane ako howoris)..bourjois je super len ceny su aj wyssie..no od tych 800 sk sa mi zda..lebo jeden som aj mala..a bol extra na aknoznu plet(teda silnejsi ale aj neupchawal pory)..niektore tu rozprawali ze na akne make up wobec neskodi..to je blbost!!.okrem tych drahsich su naozaj zabijak na wyrazky.najhorsie je ze wela diewcat si dawa acne-collor na celu twar..to nie je make up..nanasat sa ma iba lokalne!!..este co by som poradila:))?!! noo na tieto letne dni si treba urcite wyberat z matnujucich make upoch a ak mate dobru plet wykaslite sa na make up a dajte si len rozjasnujuci krem a popripade cerwen na licka ..w trende je broskynkowy(ruzowkasty)..ok uz som ticho:)

pipina

vonkajsiavyziva nie je pravda, ze ak mas akne mas pouzivat co najmenej make up. Ja mam aj akne aj seborreu a kozna lekarka mi odporucila okrem kvalitnej kozmetiky pouzivat aj make up. Prave preto aby to vytvorilo akysi ochranny filter. Samozrejme ze nemozes pouzit neaky klamprd. Je ich na trhu vela. A najdolezitejsie je si vybrat podla typu pokozky.V lepsich drogisach ti predavacka vie dobre poradit.

bibi

mimusa...ja som s nim spokojna prekryje a rychlo vylieci.ja mam odtien 13 sle su rozne.ved chood do lekarne a popytaj si vzorku a vyskusaj...stoji okolo 600sk takze tak.

katarinna

čo sa týka stravy: moja kozmetička tiež hovorí že čokoláda neubližuje dokonca mi ide z nej robiť masku - nabudúce. Ale upozornuje ma na citrusové plody,/ čo ja naozaj dosť prehnane veľa jem/ lebo od nich sa podráždi žalúdok a robia sa bodočky na brade. Jasne že keď budeš do seba hádzať jedlo ako do smetiaka tak sa to prejaví na pleti ale aj na postave. Ale čokoláda je neprávom v tejto skupine.

katarinna

jednoznačne musí byť kvalitný. Dávaž si ho denno denne na pleť a preto na nom netreba šetriť. Vo Fann-ku si môžeš zobrať vzorky so sebou domov a v klude si ich skúšať na odlíčenú pleť. Treba najskôr definovať svoj typ pleti a podľa toho vyberať. Fakt úžasný je Lancome,+korektor flash retouche. vyjdu drahšie okolo 1300 - 1400 kus ale oplatia sa. Korektor si dávam každé ráno pod oči a mám ho už 1/2 roka, make-up bez problémov vydrží 5 mesiacov. Musíš mať ale pealing tváre, a nanášať si ho buď / ako ja vlhkými prstami/ alebo hubkou na to určenou. Skoč do nejakej dobrej parfumerky určite Ti radi pomôžu.