Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Poriadny make-up

tanta84

Ja taktiež používam Dermablend od Vichy a som s ním spokojná. Mám takú zmiešanú pleť. Trochu mastnejšiu v T-zone ale nie moc. Tento make-up je pre mňa dobrý mám odtieň 25 Nude. Sadne mi aj keď sa trochu viac opálim. Stojí okolo 650,- kde ako je to rôzne.Takže odporúčam. A kto tvrdí že je tuhý nie je to pravda. Stačí naniesť normálne podkladový krém alebo nejaký krém ja napr. Dove a super sa nanáša a nevytvára mapy. Potom stačí pekne prepudrovať a je to OK! tak skúste

rimmel

mohli by ste mi poradit aky typ make-upu mam pouzivat?tekuty?alebo penovy?a hlavne aku znacku?mam mastnu plet...ja sa v tom sama nevyznam

sonica

Mam zmiesnu plet a kozmeticka mi odporucila od La Roche - Posay typ Unifiance. Je to prvy make-up s ktorym som fakt spokojna. Dostat ho v lekarni, vydrzi cca 8 mesiacov a stoji 660 Sk.

malinka

U mna je Dermablend nerealny, kedze akne mam bolave a pri tom reliefe pleti by sa to ani nedalo dobre rozotriet-vraj je tuhy

tesorino

jadnoznacne Vichy-dermablend, ja ho pouzivam uz dlho a iny si uz nekupujem.poriadne ho treba rozotriet a potom si dam zo stetcom puder.ale ja mam suchu plet tak si pod neho davam podkladovy krem.ja mam odtien 25

sofija

NO ja pouzivam makeup Vichy -Dermablend a musim povedat ze lepsi som este nenasla ...jedno balenie mi drzi uz rok aj 2 mesiace a to ho pouzivam takmer kazdy den 2x

meili

Plet mam mastnu, takze sa mi velmi leskne, a tento make up naozaj drzi, staci cez den poprikladat vreckovku a je to v pohode. Oproti tomu, co som pouzivala predtym sa mi osvedcil. Nerobi na tvari ani masku. Pouzivam pod neho podkladovy krem od Garnier Pure zmatnujuci. Vydrzi v zavislosti od frekvencie pouzivania, no takych 4-5 mesiacov urcite. Nedavam si ho v kilach, len to, co treba. Ale samozrejme, kazdy ma inu spotrebu. Je ho 35 ml, tak si to porovnaj s inym.