Trápi ma to, že mi zapácha z ust obcas, je to zo zaludka iste, ale to preto, že mi zatekaju z hltana hlieny do zaludka a tam to potom.... Viete niekto ako mi pomoct? Som zufalý už z toho. Dakujem
zápach z úst...
Takze tu je perfektny clankok o candide- mozneho povodcu nasho zapachu z ust.liek.beautywoman.sk
kika mam ale len trosku...lekar povedal ze by to nemalo az tak vadit, na rtg bola dost vidiet, ale nikto mi nevie najst diagnozu s tym nosom tak sa aj toho chytam a ked budem moct dam si aj ju urobit. kedze nemam 18 tak estee nemozem. aj mne stekaju hlieny jak blaznive strasne mi vadia. hlavne ked sa v noci zobudim ze sa mi tazsie dycha alebo sa trosku pridusievam:( no daj ich von bude ti dobre:)
Mne krčna napisala na papier že ich mam tuhe a fixovane a ešte mi stekaju aj hlieny v hrdle. neviem čo to znamena ale ja ich aj tak nechcem
Maš krivu prepažku v nose? Tu si chceš dať robiť?
:D ja presne to iste:) tiez stale zapalene:) ibaze u mna je to take zlozitejsie, mne sa zapaluju lebo dycham stale ustami a troska mi zafuci do ust tak sa mi zapalia pootm mam aj s hlasom a tak...nechutne su zjazvene, velke fuj:) vtedy sa ma pytal ze by mi ich vybral ale ked pocul ze to mam odvtedy co sa mi zle dycha tak povedal ze vybere len nosne a uvidime ci sa nezlepsi ale kedze sa dychanie nosom nezlepsilo tak je to rovnake:) ja si pojdem vybrat tiez neskor ked pojdem aj na operaciu nosa tak to skusim dat pri jednom:)
Aha tak som to zle pochopila :-) A prečo ti ich nevybrali keď maš s nimi problemy? Ja si chcem dať vybrať kvoli tomu že su vkuse zapalene. aj teraz a jednu mam väčšiu. taku trošku vystupenejšiu vomňn a druha je zase viacej vo vnutri zarovno hrdla. Dufam, že ma nebude krčna odhovarať ja ich nechcem keď su len na obtiaž hlavne kvoli tým čapom fuj :-)
kika nie chceli mi vybrat nebolo to daleko ale nakoniec mi vybrali len nosne
Zuzic nuiekde som sa tu dočitala, že Ti už krčne mandle vyberali či nie?
ja som uz asi podstupila vsetko a stale mi zapach nemizne,lekarka s toho gastra mi dala Degan a Ortosan,uzivam to u 10 dni a nic....
no tak v tychto gastroenterologickych veciach ti nepomozem:) ja ak niekedy tak to mam to od mandli kedze ich mam pravidelne zapalene...