Poradte mi prosim Vas strasne zle sa mi dycha akokeby plytko, vecer ked zaspavam a nastane zlom spanku sa strhnem na to ze prestavam dychat...byva mi zima a nasledne strsne horko, mam mravcenie a vnutorny tras, je mi na odpadnutie..tlak mam v poriadku..neviem co je so mnou, v nemocnici vravia ze nic..prosim o radu.dik
Tazke dychanie
Tak uz som pozerala, moze byt veru to dusenie v krku....idem citat dalej...
Tetania?preboha, ani nevrav....idem kuknut co to vlasne je..mozno som len alergicka.nasla som dobre stranky, pozri si:www.medinfo.sk
wap.spas-portal.sk
ninik,aj mne dnes zviera hrdlo,a dlho som to nemala...to, ze vraj patri k tetanii...ale mna trapi aj praca....
Tak uz som tu zasa:) boli sme vonku s muzom prejst sa v hore...krasne pocasie, nadherna priroda a zrazu to zasa na mna prislo z nicoho nic cezo mna presiel ten pocit, ze mi pred chvilou nebilo srdce a daco sa mi stane.potom to tazke dychanie, ale dako som to rozdychala aj ked to celkom pekne dlho trvalo..sli sme spät domov a nasledne ma chytilo daco co mi zacalo zvierat krk anedalo sa mi rozpravat-velmi tazko a aj tazko som dychala.ach...teraz som zasa OK, ked maly pojde pospat, pojdem aj ja a potom na nakup do mesta.dufam, ze dnes uz budem OK..ja tu staznost urcite budem pisat, ved kam potom speje toto ..zdravotnictvo..u nas na internej prijmovej ambulancii dosli na vymenu daki doktori neviem ci z turecka ci odkial z Azie a zacali nase mesto liecit DIAZEPANOM!!!!Skoro som umrela, ten lekar povedal, ze najlepsi liek na kazdeho je diazepam...to ako kde uz sme???!!! tak pekny dnik zelam
pekny den jaja...ti zelam...
ahoj ninik,dakujem velmi pekne aj ja ti prajem krasny den...u nas je teraz momentalne chladno,ja dnes musim na urad prace...tiez mam lekarov na ktorych by som mohla podat staznost a to mi aj jeden napisal do karty,ze sa liecim na anemiu a mne nic nepovedal,len, ze mam dobre vysledky krvi...ale ja na nich kaslem...lebo koli takym sa nebudem stressovat...aj od stressu sa tazko dycha,aspon mne,vsimla som si,treba sa kontrolovat a zistovat kedy sa to zhorsuje atd.a podla toho sa zariadit...musime si byt aj sami lekarmi...maj sa krasne dnes...a aj ty sa drz s malim -pa
Ahojky mariaa, skusim si dat zobrat tu krv na tie mineralne testy:) ale inak s tym vapnikom by som to aj mohla mat, lebo som po porode...takze aj to je mozne.teraz mi je nastastie fajn, vonku krasne tak pojdem von s malym:) tebe prajem nech tento den krasne prezijes a vela vela zdravia a drzkaj sa!!!ja pojdem aj pisat staznost na toho ..doktora..papa zatial
mal som podobny problem zistili ze mam boreliozu a ked ani to nepomohlo poslali ma na psychiatriu a tam uz mi dali soky a nakoniec lieky ako zyprexa. to mravcenie mi do dnesneho dna neustupilo ale viem ze vedlajsie ucinky lieku co berem je mravcenie t napnuta koza, a aj to som si vsimol ze ked som prestal brat lieky citil som sa lepsie ale iba kratko potom znova prisli prblemy ako nervozita a strach z ludi, preto lieky nadalej uzivam
jaja prajem ti pokojnu dobru noc-pa
aj ja som bola zdrava podla lekarov a ked som chcela posledny krat ist do prace a potrebovala som odporucanie od lekarky tak mi povedala,ze to s chrbticou nezvladnem...alebo aj ine veci ked ma trapili ,stale som bola zdrava ako repa,ved uz si musela citat na niektorych temach moje skusenosti z lekarmi,kym som sa nedosla tam kde som teraz/co uz musime si byt sami lekarmi,ze jaja...aj tebe pekny vecer...